Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Karavanımız göl kenarında tam bu yaz manzarasının karşısında kış kampına devam ediyor bekleriz efendim...

2. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Yemek sonrası Ebru ağaçlara fener astıktan sonra ateş başında sıcak sahlep içip kampı sonlandırdık.
  3. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Kamp ateşinde ısınıp yemek hazırlıklarına başladık. Karda doyasıya eğlenip ıslanan çocukları karavana alıp kuruladık.

4. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Dün akşam kar kampı için tekrar iki aile Poyrazlar'a gittik.Önden Ebru çocuklar ile gitti hazırlıkları yaptı.
  5. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bu sabah saat yedi gibi çekme karavan ile beraber Kapadokya gezisi yaptığımız sevgili arkadaşım Osman ile tekrar karavana gelip kahvaltı yapıp manzaraya karşı çay içtik.Daha sonra arkadaşımın arabası ile kar ortamında hafif bir ofrood yapıp...

6. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Dün gün boyunca güzel kar yağışını görünce gece karavanı Poyrazlar mesire alanına çektim.Giriş kısmına bu sene konaklayacak karavancılar için yeni yapılan panonalardan elektrik alıp atık su rezistansını ve zemin ısıtmayı çalıştırıp.Sabah kahvaltıya...

7. mustafayetim

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Biz yanlızca açtığınız bu başlığa katkıda bulunmak istedik fikrimizi söyledik .Takdir ve değerlendirme takip eden arkadaşların...
  8. mustafayetim

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Avrupa'daki hiçbir karavan imalatçısı saşi'yi kendi üretmez.Gider bu işin bilinen iki büyük markası ALKO yada BPW'den üreteceği modele uygun şasi alır.Tıpkı buzdolabını kendi imal etmeyip Waeco'dan,ısıtıcıyı Truma'dan,kasetli tuvaleti Domestıc'den aldığı...
  9. mustafayetim

Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı

Ynt: Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı Yok hocam şu an bu alana giremezsiniz.Batak şeklinde çamur vardır.Bu perşembe günü gezenbilirden Faruk bey çekme karavanı ile Poyrazlar'da idi.Giriş kısmında elektrik almak mümkün selamlar.

10. mustafayetim

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Sevgili Mesut abi:meslektaş olduğumuzdan muaynehane hayatımdan bir örnek ile konuya dahil olayım.Bildiğin gibi yurt dışında yaşayan gurbetçiler her sene tatil dönemlerinde (yaz ve noel) yurdumuza geldiklerinde genelde diş problemlerini halletmek için...

11. mustafayetim

Mutlu Yıllar

Ynt: Mutlu Yıllar Karavancılığa gönül vermiş tüm dostlara hayırlı bir yıl diliyorum.
  12. mustafayetim

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Sevgili bartek:bu sezonda camping on board servisi verilmiyor endişelenmeyin.Eğer karavan ile seyehat eden varsa deck bilet kesip yukarıda bir kamara veriyorlar...

13. mustafayetim

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Son olarakta paylaştığım resimler yanlış anlamayalım park bahçe görüntüleri değil Almanya Füssen'de bir kampın hiyen,bulaşık ,banyo,çamaşır,tuvalet bölümü. Temizliğe düzene bakarmısınız.Hopfensee gölüne sıfır içinde ısıtmalı yüzme havuzu parsellerde atık...
  14. mustafayetim

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Yine bu sene İsviçre, Almanya, Fransa ve İtalya'da konakladığımız birbirinden güzel kamp alanlarından bir kaç görsel paylaşıp izleyenlerin bu karlı günde içlerinin açılmasını diliyorum. İlk görselim Fransa Annecy gölünden.Kampa bakarmısınız gölün hemen...
  15. mustafayetim

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fatih abi söz yurt dışı kamp alanlarına gelmişken bu güzel yazı dizine müsadenle bir kaç paylaşım ile katkıda bulunmak istiyorum. Öncelikle yurt dışı kamp işletme mantığına bu sene yaşadığımız küçük bir anı ile örnek vereyim.Ağustos sonu gezinin son...

16. mustafayetim

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Avrupa'da bu kalburüstü kamp alanlarına bayılıyorum.Her şey yerli yerinde...
  17. mustafayetim

14.000 Km.lik 80 Günde Devr-i Avrupa Turumuz Hakkında

Ynt: 14.000 Km.lik 80 Günde Devr-i Avrupa Turumuz Hakkında Son olarakta eğer oralara kadar gitmişken rotanızı çok zorlamaz ise İspanya Endülüs'ü özellikle El Hambra sarayını ve beyaz köyleri muhakkak görmenizi isterim. Size ağız tadı ile güzel bir gezi diliyorum.Paylaşımlarınızı bekliyor...
  18. mustafayetim

Ynt: 14.000 Km.lik 80 Günde Devr-i Avrupa Turumuz Hakkında Adnan abi rotanız üzerindeki Antibes'e gelmişken sahili yukarıdan gören ortaçağ köyleri olan Tourettes Sur Loup ,Biot,Lex Beaux ve Grasse'yi görmeyi ihmal etmeyin çok etkileneceksiniz.

19. mustafayetim

Ynt: 14.000 Km.lik 80 Günde Devr-i Avrupa Turumuz Hakkında Yine rotanız Nice Monaco hattından geçiyor.Tavisyem hemen Monaco'nun yukarısında bulunan Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia köylerini şiddetle tavsiye ederim birden kendinizi ortaçağ Fransa'sında bulacaksınız.
  20. mustafayetim

Ynt: 14.000 Km.lik 80 Günde Devr-i Avrupa Turumuz Hakkında Adnan abi daha önce paylaşım yaptığın gezi hatıralarında özellikle İsviçre Alp'leri bölümünden çok etkilenmiştim.Bu sebep ile bu seneki gezi rotamızın esas hedefi olan İsviçre İnterlaken bölgesini seçmemde etkiniz çok oldu. Yapmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri