Arama sonuçlarınız

1. sahalinli

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) LC 80

2. sahalinli

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) yeni çektim bu fotoğrafları. hem yer çok dardı, hem de güvenlik dibimde bitti hemen. Geniş açının verdiği boyut yanıltması için özür dilerim. Burada arazi araçları, özellikle Toyota çok tutulur. Ee toyotanın haklı bir ünü var, varda...
  3. sahalinli

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Müthiş, okuduktan sonra hanıma anlattım, şnorkel, ve ikinci akü setininin faturasına bakmadı bile. Hatta arabayı ne zaman bakıma sokacağımı sordu. :D :D :D

4. sahalinli

Buzda off-road'ın sonu

Ynt: Buzda off-road'ın sonu Gülümsemesine ve giyinişine bakılırsa Rus'a benziyor. Bizim buralarda böyleleri çok. yapacak birşey olmayınca sırf eğlence olsun diye böyle birşeyler yaparlar sonu bu olur. Aracın lastikleri zaten dibe oturmuş, daha fazla batmaz. İlk fotoğrafa bakınca kıyı yakın...
  5. sahalinli

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım ve izninizle ekledim listeye ----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land...

6. sahalinli

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) teşekkürler herkese, hoşbuldum Fatih bey, FJC güzel bir araç, heleki yapabildiklerini görünce aşık oluyorsunuz. Elimde birçok Toyota fotoğrafı mevcut, paylaşmaya benim aracımım fotoğraflarıyla başlamak istemedim aslında. Yanlış...

7. sahalinli

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Yurtdışından yeni katıldım aranıza. geçen cuma çektiğim fotoğrafları beğeninize sunmak isterim. Toyota serisi: FJ Cruiser (benim aracım), 200, Prado ve Hilux. Aslında solda Mitsubishi'den sonra bir 100 vardı (ilk fotoğrafda azıcık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri