Arama sonuçlarınız

1. Boyraz

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ufuk Beyin tespiti ve tanımı çok güzel; otomobil gibi kullanmak. CRDI olanlar 140 bg ve yanlış bilmiyorsam 320 nm torka sahip. Kısa mesafedeki ataklığı birçok 1.6 benzinli aracı utandıracak cinsten. Bunun keyfi ile...

2. Boyraz

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Hayır fabrika verisi değil, birebir kendi ölçümüm. Depoyu fulleyip, KM sıfırlayıp, bittiğinde yeniden fulleyip aldığı litreyi yapılan km'e bölmek suretiyle hesaplarım her zaman. Bu ölçümlerime göre 60 litre mazot ile...
  3. Boyraz

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ben yaptım oldu :) Evet Starex CRDI hem de kısa şaseden mini camper diye adlandırabileceğim bir gezi ve kamp aracı yaptım. Henüz bir çok eksiği var o yüzden fotoğraf yüklemeyi şimdiik uygun bulmuyorum. Hafif ticariler...

4. Boyraz

"Haftasonu" Karavanı

Ynt: "Haftasonu" Karavanı Erba'nın Haftasonu modelini yakından inceleyen oldu mu? İnceleyen varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim. Malum sitede çok az süre kullanılıp satışa çıkarılmış baya karavan var, bu da acaba bir sorun mu var diye düşündürüyor beni. Ayrıca Pino'ya göre işçilik daha...
  5. Boyraz

Isınma

Ynt: Isınma Değerli yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Küçük ebatlı olanını acil durumlar için alıp aracımda bulundurmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi uyurken kapalı tutmak şartıyla.

6. Boyraz

Isınma

Ynt: Isınma Kısa bir soru soracağım için yeni başlık açmak yerine bu konuyu hortlattım, kusura bakmayın. Ufak hacimli bir camperı ısıtmak için, aracın geçici kullanılacak olması sebebiyle eber / webasto gibi sistemler kurup araçta delikler açılmasını tercih etmediğimizi düşünürsek, aşağıdaki...

7. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Daha önce Sarex kullanmış arkadaşların fikrini almak isterim. TCI motorlu olanlar için (100 bg) ocağa incir ağacı diker diyorlar ama CRDI motorlu olanlar (140bg) çok çelişkili ifadeler var. Kimisi çok yakar diyor...
  8. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Forumda 2007 ve üzeri araç alıp, ötv ödememek için ruhsat almayan, bu fiillerini açıkca dile getiren, yapım aşamalarını hatta gezilerini yayınlayan onca üye varken bitmeyen sözlerinizi, benim bir cityvan'ı 5+1 olan...
  9. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, amacım kanuni olmak kaydıyla maksimum verimi elde edebileceğim aracı bulmak. Bu durumda Starex veya herhangi bir cityvan, multivan vs benim derdime çare olamıyor. Starex'ten maksimum 2...

10. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Sayın Atiladi, Bu konudaki tecrübelerinize dayanarak, benim kanuni olarak, 5 kişilik ailemle birlikte karavanla şehiriçinde seyahat etme şansımın olmadığını söyleyebilirsiniz sanırım. Ya karavan ruhsatı alıp istiap...

11. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Kabus görmektense uyanık kalmayı tercih edenlerdenim, fakat bu tarz bir aracı kamp maksatlı kullanacak olsam, karavan ruhsatından kaçınmamın tek sebebi olur. O da 5+1 kiişilik oturma düzenini bozmamak. Benim düşüncem city...
  12. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Portatfiten kasıt, araca sabitlenmemiş ve aracın iç eğimlerine uymayan düz mobilya ise polisin de sorun çıkartacağını sanmıyorum. Bu şekilde bir kapaklı bir sandkı içinde su depoları ve piknik tüp olmak kaydıyla komple...

13. Boyraz

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Söylediğiniz gibi tek araç ile hem kamp hem otomobil ihtiyacını gidermek için çok mantıklı bir seçenek. Transporter'ların 30.000, Trafic'lerin 25.000 TL civarında olduğunu düşünürsek bu araçlar fiyat performans olarak çok...
  14. Boyraz

Hangi Marka Diesel Yakıt?

Ynt: Hangi Marka Diesel Yakıt? Karavanım yok ama binek aracım Fiat olması sebebi ile her zaman Opet'ten dizel yakıt alıyorum. Önceki aracımda da Opet'i tercih ederdim. Yakıt ve şirket kalitesi olarak Opet'i başarılı buluyorum. Cavid Bey, işte bu gözükaralığa sahip olabilmek için ben de düz...
  15. Boyraz

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Karavan işinde hayal kurmak bile zormuş ;D İlk önce Transporter, Traffic tarzı bir arac alayım, 5+1 olarak kullanayım arkayada yatak filan atar kullanırım, tek araçla idare ederim diyordum. Fakat baktımbu...

16. Boyraz

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Yanıtınız için çok teşekkürler Cem Bey. Kızınızın yol güvenliği açısından araçta koltuğu iptal etmemiş olmanız ve çocuk koltuğu kullanıyor olmanız bu konuda ki düşüncelerinizi benim için önemli kılıyor. Ben de...
  17. Boyraz

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Çok geçte olsa ben de tebrik etmek istedim. Gerçekten çok yaratıcı bir çalışma olmuş. Bende otomobil + büyük camper planımı uygulayamayacağıma kanaat getirdim. Bu durumda şehiriçi için biraz büyük, camper olarak...
  18. Boyraz

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese merhaba, İsmim Ömer Boyraz. İstanbul'da yaşıyorum, bir denizcilik firmasında çalışıyorum. Evli ve bir kız çocuk babasıyım. Gezenbilir'e üye olalı çok oluyor, ilk etapta off road bölümünde baya takıldım, ama maalesef bu hobime ayıracak zaman bulamadığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri