Arama sonuçlarınız

1. i.güneş

Yeniden Yollardayız

Ancak fırsat bulup topic inceledim. Sağlıklı, huzurlu, mutlu kalın. İmkan buldukça, fırsatları değerlendirin. Yüzünde gülücükler saçarak, uyum içinde gezen, çocuklu genç bir aileyi yollarda görmemiz. Bizleri çok mutlu ediyor ve bir zamanlar yapamadığımız veya daha fazlasını yapabilseydik...

2. i.güneş

Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Do

2015 Ramazan ayı başlamadan 1 hafta önce Kocayayla Etkinlik çalışmasına başlandı.
  3. i.güneş

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Lisi Lake/Tbilisi'deki dostlardan bu gün aldığım bir haber beni mutlu etti, Gezdiğim bölgelerde unutulmamak çok güzel.

4. i.güneş

Sitemizin Yeni Şekli

Yeni yılda, hata mesajım silindi aranıza döndüm. Huzur ümit ederek, sağlıklı yıllar dilerim.
  5. i.güneş

1 Ayda Gurcistan Temmuz-agustos 2015

İlhan Abi orada da tanınıyormuş. Dünya küçük, nerelerden selam geliyor. Ne güzel tesadüfler. :) Teşekkürler Ferhat, uzun zamandır hata mesajı verdiğinden siteye bugün ilk defa girebildim. Bildirimin ile ilk bu topic dikkatimi çekti.

6. i.güneş

1 Ayda Gurcistan Temmuz-agustos 2015

NOT: Ilhan Bey (Ilhan Gunes). Eger bu yaziyi okuyorsaniz, arkadaslariniz Misha, Emir ve babasi Arif size cok selam soylediler. Bu yaz sizi beklemisler, gelmediniz diye cok hayal kirikligina ugramislar. Lisi Lake'de sizi herkes taniyor. Turk oldugumuzu duyan herkes bize sizi sordu :) ...

7. i.güneş

Solar Panel Mi,jeneratör Destekli Yaşam Aküsümü?

Yada benim gibi 12 cm yukarıdan, havalandırmanın üstüne solar panel bağlayın
  8. i.güneş

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Şadan bey, mobil klima tek ünite, bendeki vestel ısı ayarlana biliyor.
  9. i.güneş

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Mobil klima, soğutma yaptığı ortamda olmazsa, durmadan çalışması, sorun yaratır.

10. i.güneş

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ahi25 hoş gelmişsen. Asyalı İstanbul'lular bu sesleniş size, Valla ben, Bursa-Erdek arası mekik dokuyorum.

11. i.güneş

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Sizlerle birlikte olmak, çok büyük bir haz veriyor. Fırsat buldukça gelmeye çalışacağım.
  12. i.güneş

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Kadroyu düzmüşsünüz

13. i.güneş

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Dede, karavanda yaşam planın %25 e düşeceğe benziyor, ben 16 yıl sonra %80 ancak kurtara bildim. Hayat torun ile de bir başka güzel oluyor. Bu arada, karavan yaşamına engel olan, sevgi yumağının yaş gününü kutlarım.
  14. i.güneş

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Sıcak dostluk. Güzel görüntüler. Teşekkürler
  15. i.güneş

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Forum takıldı kaldı

16. i.güneş

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) Sigara ret devam ediyor mu
  17. i.güneş

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Emmi, senin gibi emekliye can kurban, seni tanıyan boş olmadığını, ayrıca forum için ne kadar faydalı/fedakar olduğunu bilir. Yukarıda titizlikle hazırladığın emniyet detaylarının çoğuna uygun hareket etmiyoruz. Kendisi veya detaylara az takılan imalatçılara...
  18. i.güneş

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri ''Yoksa bu gidişle AB'ye girmek isteyenlerin yüzdesinde daha da düşmeye sebep olacağız galiba. ;) :D'' Emmi, elektrikli veya bahçe ocaklarına mı dönsem

19. i.güneş

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Yeni karavan düşüncemde yine arkadan çekişli olarak crafter veya sprenter yeni modeller, ekstra uzun kasalar arka camdan cama 1.90 cm ölçtüm. Bu sefer yanılmıyorsam rahat ederim.
  20. i.güneş

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Ben, eLTime, izolasyonu, korumak amacıyla 3 cm yaptım. 5 yıldır parmak uçlarım, kaplamayı tırmalamaktan tırnak makasına ihtiyaç olmuyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri