Arama sonuçlarınız

1. Destan06

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Devam

2. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Son rutüjlari yapıyorum. İki gündür banyo ile uğraştım. Şofben ve perdeler tamam şofbeni mecburen lavabo altına taktım, sıcak su çıkışını bataryanın sıcak girişine bağladım ikinci bir batarya olmadı. İnvertör ve akü şarj cihazını bağladım kanepe...
  3. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkürler Hasan bey seninde eline emeğine saglık kazasiz saglikli mutlu günlerde kullanalım inşallah.

4. Destan06

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü
  5. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkür ederim Yücel Kardeş. Daha iyisi sana nasip olsun inşallah :)

6. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Yaklaşık 15 gün önce gittiğim memleketimden bu gün döndüm. Küçük çaplıda olsa karavanı test etme imkanım oldu. Sistemlerde (elektrik, su, buzdolabı vb) herhangi bir sıkıntı yok, dolap ve kapakların biraz ses yapabileceğini bekliyordum ama onlardan...

7. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
  8. Destan06

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Niyazi bey ben şehir dışındayım bayram sonrası Ankara ya döneceğim tanışalım inşallah
  9. Destan06

Karavan Kervanına Bende Katıldım. ..

Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

10. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Son siparişlerimiz olan sineklik li perdelerimizde geldi ve montajladım. Perdenin dış yüzeyi parlak folyolu güneş ısısının içeri girmesine engel olarak, gece içeri aydınlık iken dışarıya insan gölgesi düşürmeyip hareket serbestliği sağlayacak.

11. Destan06

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Evet bende zorla eklettim vergi dairesine
  12. Destan06

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Ruhsattaki bir bölüm benimkinde 1.9 4 x 4 yazıyordu ağırlıkta 1200 kg yazıyordu

13. Destan06

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Benim ruhsatlarda da yanlışlıklar vardı (Kilo, ticari adı vb)aldığımda fark ettim hemen düzelttiler.
  14. Destan06

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Hayırlı olsun. Mutlu resmiyete ulaşmışsın Hasan bey. Bizimkinde ÖZEL AMAÇLI (SA Motorlu Karavanlar) yazıyor. Bu farklılıklar neden kaynaklanıyor acaba.
  15. Destan06

Bir Bilene Soralım; Ucuz ve Pratik Tamiratlar

Ynt: Bir Bilene Soralım; Ucuz Ve Pratik Tamiratlar Aracımın sol kapı cam motoru arızalıydı parçacıda yenisinin olmadığını söylediler çıkma cam motoruna da 250 tl istediler. Kaportacı motoru değişim için cam kirkosunu sökerken motoru tutan iki adet yıldız vidayı hafif gevşetip motora...

16. Destan06

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Ynt: Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper Kanepe için 80 cm, tezgah için 45-50 cm arası ideal ölçülerdir. Bilginize
  17. Destan06

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Kesinlikle katılıyorum.
  18. Destan06

Bir Bilene Soralım; Ucuz ve Pratik Tamiratlar

Ynt: Bir Bilene Soralım; Ucuz Ve Pratik Tamiratlar Karavanlarda ve otomobillerde siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasın gibi görünen grileşmiş şekillerini hafif nemli süngere arap sabunu sürüp silin yeni gibi simsiyah olduğunu göreceksiniz. Pahalı özel...

19. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bugün karavanın siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasından sandığım grileşmiş şekilleri beni rahatsız ediyordu. Hafif nemli süngere arap sabunu sürüp sildim yeni gibi simsiyah oldu. Sizlerde deneye bilirsiniz.
  20. Destan06

İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü

Ynt: İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü Hayırlı olsun. Gönlünüzce olur inşallah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri