Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Manisa mesir macunu dağıtımı yayını vardı kahvemi elime aldım bir ara balkona çıktım kaçırmıyayım diye hemen içeri girdim başladı bana göre kısa sürdü.Birinci proğram yarım saat kısa olmuş diye sızlanmıştık halinize şükür edin dahada...

2. küçük ağa

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

Ürününüz güzel fiyatı makul sizi tebrik ederim
  3. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Mert bey bu gün yayınlanan bölüm çok kısa idi sanki 15 dakika gibi geldi bana benmi yanılıyorum.saatimi yanlış gördüm.

4. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Bu gün yayınlanan bölüm 15 dakikamı sürdü benmi yanlış gördüm
  5. küçük ağa

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ben de aynı görüşteyim 40 kuruş varsa kırmızı çizgili

6. küçük ağa

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey görünüşe göre varil çözüm olmayabilir siz iyisimi bir inşaat müteahhidinden ödünç,kiralıkta olabilir iskele kurun sağlam iş :D :D :D

7. küçük ağa

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey merdiven alsanız boyacı rahat eder uzayıp kısalan cinsinden alimünyum olandan
  8. küçük ağa

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye yakında böyle nesili KELAYNAK kuşları gibi koruma altına alacaklarmış çevre bakanlığının proje çalışmaları devam ediyor,diye duydum ;D ;D ;D
  9. küçük ağa

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey inşallah bu devi sürat yaptığında yolda zaptedersin

10. küçük ağa

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Bizde bir söz alışmış,kudurmuştan kötüymüş derler sen alıştın oğlum zor durursun,eski bir hurda buldunmu ağzının suyu akar dilin dışına çıkar sanayinin yolunu tutarsın :P :P :P

11. küçük ağa

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Sayın M.K.G aracınız hayırlı olsun eski bir ağır vasıta sahibi ve şoförü olarak gördüğüm eksik bir hususta size önerim olacak,stepneyi kaldıran pistona muhafaza düşünün sanki biraz açıkta gördüm geri manevralarda darbe alabilir gibi selamlar
  12. küçük ağa

2.5 TD

Ynt: 2.5 TD almayı düşündüğünüz araç bakımlı ise sorun çıkarmaz.her araç arıza verir insanlar hastalanmıyormu?arıza neden kaynaklanır kullanma talimatlarına uyulmazsa arıza yapmıyan araç hangisi? ben 54 yaşındayım 40 yıldır araç kullanırım.hemde en büyük treylerden o da M.A.N marka olmak üzere...

13. küçük ağa

2.5 TD

Ynt: 2.5 TD Hangi amaçla kullanacağını bilmiyorum bende 1988 2.5 dizel var gündelik ve her iş için kullanıyorum
  14. küçük ağa

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Reyhanlı'nın sonunu beklemedim motorcunun birinin terbiyesizliğine dayanamayıp erken ayrıldım misafirlere karşı çok saygısız davrandılar
  15. küçük ağa

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 3 gün yatılı bana gelmezde son gün için düşünüyorum yarının sahibi ALLAH bakalım

16. küçük ağa

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 ben ana yol üstündeki levhalara baktım yanıbaşnıza kadar varmışım başka sefere inşallah selamlar
  17. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu arada verilecek reklama bağlı olabilir.genelde öyle oluyor
  18. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) özür dilerim hocam gözden kaçmış,kısa bir şey düşünelim

19. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Menderes hoca hazırladığımız manifestoda değişiklikmi olmuş mesela ALKOL kullanılmayacağı hususu iptalmi edildi bendeki yazıyı inceledim farklılık var onu ekliyelim(faaliyetlere katılacak olanlar 24 saat önceden itibaren ALKOL...
  20. küçük ağa

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Cumartesi saat 12'de Kahramanmaraştaydım arkadaşımı ziyaret ettim abisi vefat etmişti başsağlığı dileklerimi ilettim sanayi sitesinde saray lokantasında yemeklerimizi vede tatlıyı götürdük saat 15'00 da ayrıldım 18'de evdeydim adresi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri