Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

baz alıyoruz!:)

2. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

İyi olur, bu arada fiyatlar dolar üzerinden,sanal kartla ödeme yapmak istediğimizde hangi kuru baza alıyoruz?
  3. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler,bir denemek lazım..

4. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Burdan hiç alışveriş yapmadım.Acaba bu işin tüyoları nelerdir? Ödeme nasıl yapılıyor,güvenli mi?
  5. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba, şahsi kanaatim AT almanız yönünde ,nadir de olsa asfalttan çıkacaksanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yani AT ile asfaltta da sorunsuz ve keyifli gidiliyorken (ki benimki lassa competus),arazide HT ile işiniz çok zorlaşır. Bu arada istediğiniz lpg tankı fotosunu özelden gönderdim...

6. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi

Merhaba,bagaj menteşeleri zarar görmüyormu?Sonuçta jantlı lastik bayağı ağır..

7. MEDİCUS

Toyota Yedek Parça

Özelden msj gönderdim.
  8. MEDİCUS

Toyota Yedek Parça

Muhtemelen,fotoda işaretlediğim yere uyacaksa budur.Yalnız bana sol taraf gerekiyor.Ayrıca fiyatınıda öğrenmek istiyorum.
  9. MEDİCUS

Toyota Yedek Parça

O da bir çözüm,led olursa daha iyi tabi.

10. MEDİCUS

Toyota Yedek Parça

Bence de saçma olmuş.Bir de bunlara dadananlar oluyormuş,çalmak veya sırf pislik olsun diye kırıyorlarmış.Servisin yalancısıyım.:)

11. MEDİCUS

Toyota Yedek Parça

Hayır ,sis farının plaka tarafında ki boşluğu örten kapak var.Ekte gönderiyorum.
  12. MEDİCUS

Toyota Yedek Parça

Merhaba, 2005 prado için ,sol sisfarı iç yanındaki kapak varmıdır,varsa fiyatını rica ediyorum..

13. MEDİCUS

2016 Mtv

Teşekkürler..
  14. MEDİCUS

2016 Mtv

Arkadaşlar, 2005 prado için bu sene ki mtv ödememiz ne olacak acaba?
  15. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Özelden msj gönderdim.

16. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Eğer imkanınız varsa,Ankara'ya gelin.Şaşmaz sanayi sitesinde Toyota Atamanda Hakan usta var.Bahsettiğiniz rakamın çok daha altında ve iyi bir işçilikle ayrılırsınız.
  17. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

teşekkürler..
  18. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Şener bey bu modülü nerde taktırdınız?Nasıl bir işlem nereye takılıyor acaba?

19. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Anlaşıldı,bilgi için teşekkürler..
  20. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Şener bey,aynı aracın 2005 modeli bende de var.Bahsettiğiniz konuyu anlayamadım.Ne yapmak ve niçin yapmak istiyorsunuz.İyi bir şeyse bizde katılalım.:) Selim BİLGİN

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri