Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

Merhaba, adınızı göremediğimden hitap edemedim. Benim aldığım, Farad markalı 680 lt'lik, 75kg kapasiteli İtalyan malı bir üründü.İnternetten alışveriş yaptım, İkinci el bir üründü. Ara barları bauhaus marketten ,alman malı bir marka alındı. Montaj sorunu yaşamadım. Çok kaliteli bir ürün, iki...

2. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Takipdeyiz..
  3. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Aynen katılıyorum. Bu servisler, sanki devlet dairesindeki bazı memur tipleri gibi, çözümsüzlük şiarları olmuş sanki. Bu arada nazik teklifiniz için, teşekkürler. Yolum düşer, bu işi de halletmemiş olursam, yardımınızı tekrar isterim. Öncelikle işi bilen bir yer araştıralım bakalım!

4. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Şener bey,dün servise uğradım.Sizin taktırdığınız airus modülünü sordum. Oradakilerin ne modülden, ne de aynaların kapatılma işinden haberleri yoktu. Bahsettiğiniz modülü elektrik işi yapan bir yerden temin edebilirmiyiz acaba ? Yoksa servisten alıp,sonra mı elektrikçiye gidelim?
  5. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Takipteyiz.:)

6. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Hayırlı olsun.

7. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Bir araştıralım bakalım,özelde belki daha uygun olur.
  8. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

İlginç,bir aparat takarak sorun çözülüyor yani !
  9. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Videodaki giriş, bizim pradolar da varmı?

10. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Merakla bekliyorum paylaşımlarınızı..

11. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba arcamenel, Adınızı bilemediğimden böyle yazdım. Paylaşımlarınızı takip ediyorum, araçla pek ilgili olduğunuzdan iki konuyu size sorayım dedim, belki sizin de dikkatinizi çekmiştir. Şöyle ki; birincisi, orta konsolda sol üstteki saat, 12'lik sistemde, acaba 24'lük sistemde yapılabilir...
  12. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Doğrudur,güneş,nem,ısı değişimi etkiliyor.Ama bence en önemli kriter,kullanıcını tatminidir.Net görüş yoksa , değiştirme vakti gelmiştir.

13. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Benimkiler de eskimişti,şehir dışında muhtemelen işten anlamayan biri değiştirdi,memnun değildim.Bu ilandaki tipten alayım diyorum.Sizde memnunum diyorsunuz,teşvik edici oldu.:)
  14. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Bizim araçların silecek ölçüsü ,60 ve 50 cm doğrumudur ?
  15. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Olabilir,araştıralım bakalım..

16. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Demekk ki linkteki ürün işimi görür..
  17. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Bende merak ettim şimdi.:) Bu arada linkteki silecek acaba benim 2005'ime uyar mı? Toyota Landcruiser 2007-2009 Yeni̇ Nesi̇l Si̇lecek Takimi 60cm-53cm 989 - n11.com
  18. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

kazanıyorlar.

19. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Kuru iyi yere sabitlemişler, her türlü kazanılıyorlar .:)
  20. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Yani sipariş aşamasında,belirleniyor kur!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri