Arama sonuçlarınız

1. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Alisveris merkezlerine girerken kesin gormezler degilmi ? Birde 76 lt cok asagidan gorunurmu ? Biraz daha kucugunu mu taktirmak lazim alta surtmesin diye ? Ben biraz offroad ta yapmayi dusunuyorum o yuzden Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Bugun LPG icin biraz arastirma yaptim , burda da Prins onerilmisti ama guvenilir cok buyuk bir bayii buldum ( 3El Dudullu/ istanbul) kendileri Prinsin de bayisi ama Landirenzonun Landi markali bir urununu onerdi , fark olmayacagini soyledi . Prins 4700 TL civari , Landi 3.000 TL arada cok fark...
  3. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Ben baya bir arastiriyorum ve pradolara offroad donanim yapan en iyi ustlari buldum , onlarla gorusunce bilgi veririm :) SiZ istanbuldamisiniz ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Bi arada aracima 265/70r17 BF goodrich AT lastik ve daha genis jant takmayi planliyorum ayrica 2 veya 3 inch yukseltme dusunuyirum Aracini Yukselten var mi acaba ? Gunluk kullanimda hizlanma , konfor ve yakit tuketimi olarak ne kadar farkeder diye merak ediyorum . Falken arkadasimiz yapmisti...
  5. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Selamlar , airmatiği kullanmasaniz olmuyormu ? Çok lazım olacak birsey degil diye soyledim , Farkli bir rahatsizlik veriyormu ki ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Belli bir sure sonra acildi pardon , Guzel olmus gule gule kullanin , hemen araziye dalmissiniz bakiyorum :) neresi acaba bu resimlerdeki yer ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Bende gorunmuyo yollanan resim bilginize Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Bircok bu tarz aracta alan kisiler offroad lastikler , yukseltmeler , vinc ler , celik tamponlar ve baska arazi donanimlari yapmis , LC arazide bukadar iyi arac iken neden kimse prado alip ta bunlari yapmamis merak ediyorum ... Alan sadece sehir ici donanimiyla yetiniyor . Acaba fiyattan...
  9. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Merhabalar Falken , arac muthis olmus kazasiz belasiz kullanin, Sizin mesajdan sonraki 2-3 mesajda bazi sorular sorulmus ama cevaplamamissiniz , bende aynilarini merak ediyorum oyuzden tekrar hatirlatmak istedim :) Cevaplarsaniz cok seviniriz Bu sorularin yanisira bu lastik olcusu bizim...

10. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Bende acibademde yaptirdim :) duzgun biryer ben memnun kaldim , firma yetkilisi Ahmet . Hava basinc fikirleri icin tesekkurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Aksam 8.30 da cektim o yuzden az isik var ona goe degerlendirmek lazim . Bu 4 numara dedikleri. Bu arada arabanin kapisinda lastik hava basinci icin 29 diyor , fakat lastikci 34 basti , bu tarz arabalara hep boyle basiliyor diye diretti . Siz acaba kac basiyorsunuz lastiklere ? Tapatalk...
  12. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

benimkinin ici gri deri, bej degil , yarin resimlerini cekip yollarim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Selamlar , Bende araci alinca Lumar filim yaptirdim , bana sulan 3 numara veya 4 numara idi , okadar detay numaralardannhaberim yok , ben koyu olmasini istedim 4 numara yaptim , ici gorunmuyor pek . On cama yaptirmadim. Eger cok koyu olmasin derseniz 3 numara yaptirin. Bu arada fiyat 600 tl...
  15. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

LPG de herhangi bir guc kaybi veya farkli bir dezavantaj yasadiniz mi acaba ? Prince gibi iyi bir marka takilirsa demek istiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Haha aynen CRV yi hic kullanmiyorum artik hanima biraktim :) normalde bu arabayi hanima almistim ucuz diye guya ama asik oldum :) gecen crv kullandim , golf gibi geldi :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. esadikoglu

Prado Zıplama Sorunu Acil Yardım Lütfen

Mailinizi de aldim cok tesekkurler zahmet oldu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Tamam aklimda , tesekkurler , tam net karar veremedim cunku ayda 800km yaparim diye dusunuyorum bu aracla (dizel honda crv de var cunku ) benzinle farki %40 tassaruf hesabindan 290 tl aylik olur , boyle olunca 15,5 ayda cikiyo parasi :) o yuzden kararsiz kaldim. Birde alisveris merkez...

19. esadikoglu

Prado Almaya Adım Adım

Selamlar , bostancida hangi firmaya yaptirdiniz acaba ? Bende bir fiyat alim veya guncel prince +atiket 79 lt lik tank bilginiz var mi ? Acaba farkli servislerde fiyat farki olurmu ? Birkac yere sormalimiyim ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. esadikoglu

Prado Zıplama Sorunu Acil Yardım Lütfen

Gelmedi henuz ama takip edicem , benim ismim genelde yanlis yaziliyor oyle bir ihtimale karsilik tekrar yazayim ermirs@gmail.com Tekrar tesekkurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri