Arama sonuçlarınız

1. K

Ankara Işinin Ehli Frontera Ustasi

Yıldız Opel Ahmet Usta var yalnız gitmeden önce arayıp gün alın

2. K

Sunroof

Hallettik hocam geri dönüşünüz için ayrıca teşekkür ederim
  3. K

Sunroof

4. K

Sunroof

2004 frontera sunrooftan içeriye su alıyor giderinin tıkanmış olabileceği kanısındayım gideri ne tarafta bilen birisi yardım ederse sevinirim
  5. K

Frontera Cilar Buraya

Biraz gec buldum burayı herkese merhabalar tarsustan kaan 2004 2.2 dti limited

6. K

2004 2.2 Frontera B Abs Sensörü

Abs sensorlerini buldum ama siparis ettigim adam yurt disinda oldugu icin daha gonderemedi ilk firsatta bilgilendirecegim

7. K

Frontera B 3.2 Hakkinda Yardim

Bende 2,2dti 2004 model var sunroof da bendede bi ses geliyo bi ustaya gostersen iyi olur dişlisini felan sıyırmış olabilir
  8. K

aracın arıza tespiti yapıldı bana abs sol sensör lazım bunuda nerden tedarik edeceğimi bilmiyorum

9. K

Göstergeler abs sensörüne bağlı olarak çalışıyormuş sol abs sensörüde kesilmiş ne gösterge çalışıyor ne de abs devrede bu sensörüde nerden bulacağımı bilmiyorum

10. K

Aracıma abs sensörü lazım göstergede galiba buna bağlıymış nerden temin edebilirim
  11. K

Frontera 2.2 Aldım Belamı Aldım Acaba?

Aracın keyfini sürmeye bak 5 seneden beri biniyorum sıfırı olsa hiç düşünmeden gider alırım

12. K

Frontera 2.2 Aldım Belamı Aldım Acaba?

Aracın keyfini sürmeye bak 5 seneden beri biniyorum sıkıntı çıkarmıyor değil ama uzun yolda da kısa yolda da rahatlığına diyecek laf yok
  13. K

2004 Model 1.6 Suzuki Grand Vitara Kumda Sürüş

Pek fazla çamura girmiyorsanız A/T lastik almanız gerektiğini düşünmüyorum.Hep Karataşa gittiğim için çamur zorluyordu ben ondan A/T lastik aldım korkmadan süruyorum.☺
  14. K

2004 Model 1.6 Suzuki Grand Vitara Kumda Sürüş

Karataşa mı gidiyorsunuz

15. K

2004 2.2 Frontera Yardımınız Gerekiyor

Evet araç turbolu
  16. K

2004 2.2 Frontera Yardımınız Gerekiyor

2004 2.2 fronteram var araç 2500 deviri geçmiyor gaz kelebeğinde sorun var dediler ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri