Arama sonuçlarınız

1. matchplus

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Tabii bu konuyu bide highoutput abimize sorun ne varsa eskilerde var sonuçta [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. matchplus

Diyen olursada angaradan ömerin yakınıyım de[emoji847] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. matchplus

Tamam o zaman rahat ol kimse bişey diyemez [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. matchplus

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Tabiki bunlar sizin görüşleriniz saygı duyulmalı ve önemli bi unsur daha var hangi markanın hangi serisi .. Kumhoya şaşırdım doğrusu.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. matchplus

Üstad bu söylediğin ticarı araçların zorunluluğu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. matchplus

Abi senin aracın kamyonetmi panelvanmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. matchplus

Polis abilere neki? İşleri güçleri vardır onların [emoji1][emoji1] Sıkıntı yoook Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. matchplus

Sizin lastik o güveni veriyor deyin gitsin[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. matchplus

Örneğin lastik alırken herkes dişlerine serliğine yumuşaklığına bakar ..ama bizim araçlarımız için her koşul göz ününde bulundurulmalı ..örneğin karadenizde yaşayan bu hobiyi orda yürüten kullanıcı dişlerine önem vermeliyken güneydoğudaki kullanıcı yanaklarıda göz önünde bulundurmalı..maxxix...

10. matchplus

Kusura bakmayın bende şaşırdım açıkcası .. Tabiki kullanıcı yorumları önemli ama bireysel öneriler yerine ihtiyaçlar üzerine yorumlar bence daha faydalı olur diye düşündüm hep.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. matchplus

O lastikçi amcada ısrar etmesen netten alsan nasıl olur yine gider onda taktırırsın olmazmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. matchplus

Handikap şu bence ben kullanıyorum çok al!! Alda kardeşş sen nerde nasıl hangi şartlarda kullanıyosun hangi araçta hangi ebatı kullanıyosun bunlar yok ama sen kullanıyosan iyi[emoji1] ben farklı markalardan hem kendi deneyimlerimi hem çevremin izlenimlerini vede oldukça büyük bi genel kanıyı...

13. matchplus

Yine handikap vermişsiniz bu kanıya nerden vardınız üstadım öğrenebilirmiyim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. matchplus

245 yada 255 demi yokmuş 235 çok ince at için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. matchplus

Şu 80 cm kar olayına bi yorumda ben yapmak istiyorum [emoji1][emoji1]bu mümkün ama kar yağar yağmaz sonrasında mümkün değil ancak aracın önünde kar küreme aparatı gerekir .. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. matchplus

Merhaba hocam öncelikle 5 arazi aracında 6 marka at lastik kullanan bir kullanıcınıyım hala almadıysanız eğer kararınızı şuna göre verin.. Herkes üstün körü kendi yavrusunu pamuğum diye öneriyor böyle bilgilendirme olmaz bence.. Bf 600 liradır artısı maxxis gibi lassa competus gibi bir kış...
  17. matchplus

2000 ve üzeri alırsan bu işten anlamıyorsun yorumunu nereden çıkardın anlamadım,70li 80 li yılların 4*4 nü alırsan her yere girersin hiissine nasıl kapıldın anlamadım..sepet işine nerden girdin onu hiç anlamadım eskilere laf söyleyip eskilerle övünmenin nasıl bi üstünlük kuracağını da inan...
  18. matchplus

Frontera Cilar Buraya

Hayırlı uğurlu olsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. matchplus

Diyen gitti..[emoji847] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. matchplus

Estağfirullah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri