Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Face te 4*4 lastik pazarı var bi bakın belki çıkar bişey ayrıca yerden yüksekliği nedir aracın ölçtünüzmü 16 jantla sanki olmaz gibi geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı yapmamışsın görmedim mesajı ..
Şaşmazda daha evvel çok uygun fiyata sisler almıştım yanlış ve gayet iyidiler..
Pazartesiden sora yapalım benim oğlan sanayide [emoji1]
Alüminyum dışında bişe olmazki zaten [emoji4] demirden flaş olurmu abi hiç her biri 10 kilo olur[emoji1] bence hazır alın derim tornacılar nikahını ister
Daha evvel kullandım 2. Araç olacaksa gayet iyi hiç oynamadan sadece lastikle bile her yeri tırmanır..sürekli kullanım içinse yorar
Valla üstad hissedeceğin şekilde bi kayıp olmaz ama görsel açıdan büyük kazanç tabi yol tutuşu vs artar 265[emoji106][emoji106]
Çıkma parçaları ankara güven jeepten temin edilebilir direksiyondaki boşluk mil mafsalında da olabilir kutuda da bakmak lazım ama arazide kullanınca yine olacak
Uzun süre binecekseniz kullanımınıza bağlı olarak size +1 yıl katar şayet bahsettiniz süre zarfında araç sizinle olacaksa bf alın derim ileride bi mt düşünüyorsanız kumhoda götürür
Servis,otobüs,kamyon,kamyonet,panelvan,hafif ticari yani yollarda ticari amaçla durmadan gezen tüm araçlar için