Arama sonuçlarınız

1. hobilixx

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Korando icin alternatör degistiren varmi Parca satan bi sitede Citroen dinamosu var emin olamadim Hatta diyot tablasi bulsam daha iyi General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. hobilixx

Kılıçkaya barajı... General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. hobilixx

Piknik severiz...[emoji41] General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. hobilixx

İhalede bordo bi korando var Tanidik geldi biraz General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. hobilixx

Gecen yaz ön takim yaptirirken amortisor mazda minibusle ayni degiselim denmisti. Degistirmemistim. Tanesi 130tl miydi yalan olmasin General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. hobilixx

Benim samsundaki usta musso arazi şanzımanı yaptığını ve müşterisinin cok memnun kaldığını anlatmıştı. Fikir almak isterseniz numarasını özelden yollayim. General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. hobilixx

Cok gecmis olsun Benimkinde de tatsiz bi durum oldu. Sarj dinamosunda problem vardı. Kurcalayan usta sagolsun suan devir gostergesi hiz gostergesi sacmaliyor. Arac dururken kapılarıni kitliyor. Acinca tekrar kitliyor. Cok nazar alıyoruz bence General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk...
  8. hobilixx

Yüksekleri severiz -Erzurum-Pazaryolu yakınları... General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hobilixx

Rize Çamlıhemşin Sıraköy'deydik... General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. hobilixx

Şebinkarahisar manzarasi ve kapanis

11. hobilixx

12. hobilixx

Alt korumayi ezdikten sonra donus vakti [emoji23]

13. hobilixx

Aksamustu gezmeleri
  14. hobilixx

100 uzerinde giderken cok hizli gittigimi zannediyorum :) Esp ebd yok onun da etkisi olabilir.
  15. hobilixx

Bendeki duz 2.9d çekiş problemi vardi şanzıman revizyonundan sonra turbo taktirmaktan vazgectim. Uzun yolda da kullanıyorum. Savrulmaktan korktugum icin 120 yi gecmedim

16. hobilixx

Bir hafta diye teslim ettigim şanzıman revizyonu 2 ay surdu. Mercedes 126 balina kasa sanziman olmasina rağmen... Vites gecisleri yokus performansı duzeldi ancak usta vites çubuğu ve yanan b lambasiyla ilgilenmemis. Geniş zamanda birak dedi :/ iki ay da da onu yapardi. Bide bugün farkettim...
  17. hobilixx

Koltuk takimi konusuna cok güldüm Benim korandonun arka koltuklari sonradan taktırdım tofask gecici cozum olsun dedik oylece kaldi. koltuk takılmadan oyle bi teklif bana gelse keske [emoji2]
  18. hobilixx

Dogu Karadeniz'de plajlar cogu yerde kum degil cakillidir. Gurcistanda frelander ile bi corsa kurtardım arabaya oyle yuklenmisim ki Baski balata siyirdi Sonra bi ticari corsa ile frelanderi tamirciye cektik Zor bi gundu...

19. hobilixx

Mercedes ustasina gostermek lazım İnternette takoz kulak biseyler buldum ama emin olamadım
  20. hobilixx

motor takozlarinin asinmasindan benzer sikayetim var. Usta biraz daha artsin oyle yapalim dedi [emoji16] [emoji23] Amortisor ve salincaklarda kontrol edilebilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri