Arama sonuçlarınız

1. Halukp

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız... Organizasyon çok hoşuma gitti. Ayrıca sizlerle tanışabilmek te çok güzel olacak. Fakat kesin geliyorum deyip, ismimi yazabilmem için bir kaç güne daha ihtiyacım var. Umarım gecikmem sorun oluşturmaz. (Malzeme ve araç problemim yok) Sevgilerimle

2. Halukp

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız... Sevgili Dostlar, Dalışa yeni başlayan bir kişi için en iyi tercihi 5 mm 2 parça elbise olduğunu düşünüyorum. Zira değişik iklim koşullarında sorun yaşamadan yıllarca kullandım ve kullanıyorum. Kuru elbise ise gerçekten soguk sularda konforunuzu...
  3. Halukp

Aktif Balıkadamlar Kulübü

Ynt: Aktif Balıkadamlar Kulübü Sevgili Efe, Bende Aktif Balıkadamlar Klübü üyesiyim. Sevgiler Haluk PEKTAŞ

4. Halukp

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok teşekkürler. Bağlantı Kuracağım.
  5. Halukp

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Değerli Dostlar, İsmim Haluk Pektaş, İstanbullu 46 yaşında bir hekimim. Amatör olarak dalgıçlık (scuba) yapıyorum. Günlük trekking'lere katılmak arzusundayım. Sevgiler

6. Halukp

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevgili Ceranus, Yardım konusundaki hızın gerçekten müthiş. Çok teşekkür ederim. Sevgiler

7. Halukp

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Değerli Dostlar, İstanbulda benim gibi orta yaşlılara göre günlük doğa yürüyüşleri için önerebileeğiniz grup veya kuruluşlar varmı ? Yazabilirseniz müteşekkir kalırım. Sevgiler
  8. Halukp

Hangi Su Sporları Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Aktif Balıkadamlar Spor Klübü

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun