Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hahahaha konuşuyoz işte y ne güzel [emoji1787][emoji1787][emoji4][emoji3526][emoji1787][emoji4][emoji4]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam mesajınızı yeni gördüm tarafımca 3 yıldır bir sj410 kullanıcısıyım arazide gayet güzel ve tamiri kolay. Lada niva ya nazaran daha yüksekte biliyorsunuz daha fazla modifiye edebiliyor sunuz zevk meselesi lada da güzeldir içi geniştir ama tabandan çürümeye başladımı bitti o araçla. Biraz...
Tebrik ederim çok güzel gidiyor gerçekten
Bu yalıtım malzemesi sıcaktan etkilenir mi Acaba salma yapar mı bende aracı mın içini kaplamak istiyorum ama
Valla nasıl olsa bir sorun çıkaracak lar o konuda çok başarılı ve yetenekli bir ekip var karşımda endişeleniyorum yapıyorum geçmez se Sökücez
Yan yolcunun 10 cm den fazla kafa mesafesi var arazide kendini koltuga kitlemez ise dereceli geçişler de düşüşlerde çarpa biliyor ama düz yolda sıkıntı yok [emoji6]
Samurai sahibi olarak söyliyim tek araç kullanıyorum tek kapı bir araç aile işine gelmez zor hele birde ihtiyar varsa ailede büyük sıkıntı 85 yaşındaki babanemi 31 lastikli samudan inerken bütün hastane kapıya döküldü [emoji16][emoji16][emoji16]
Korur tabi neden korumasın önemli olan dışındaki aksesuar ları çalmasınlar aracın içinde pek birşey yok zaten telsiz anteni led bar aydınlatma falan filan [emoji16][emoji16]