Arama sonuçlarınız

1. F

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero merhabalar; ben daha önce off road tecrübesi olmayan birisiyim ve 2003/4 model civarı bir pajero Pinin almayı düşünüyorum. bu aracı bana tavsiye eder misiniz. birkaç motor seçeneği var; ben 1.8 GDİ olanının 5 kapılısını düşünüyorum. nasıl bir araçtır; tek aracım olacak ve...

2. F

Trabzon - Artvin Turu

Ynt: Trabzon - Artvin Turu merhabalar, görüşlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. ben de karadenizi ilk defa göreceğim ve çok da merak ediyorum. asıl amaç karadeniz olmasına rağmen Van' a kadar da inebilirsem çok iyi olacak. sorunum gene çok uzun bir zaman ayıramamak bu geziye...

3. F

Trabzon - Artvin Turu

Ağustos ayı içerisinde Trabzon' dan başlayacak olan bir gezi planlıyorum. Nasıl olur bilmiyorum ama güzargahımı Trabzon, Gümüşhane, Erzurum, Van, Ağrı, Kars, Artvin ve sahilden tekrar Trabzon olarak düşünüyorum. Biraz uzun bir yol ama görülecek çok şey var oralarda ve gitmişken hepsine uğramak...
  4. F

Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi?

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? merhabalar, size foto eklemek istedim ama sanırım beceremedim. nasıl ekleyebilirim ? selamlar...

5. F

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? merhabalar, gittim, gezdim ve gördüm... süper yerlermiş, kesinlikle gidilip görülmesi gereken yerler. çok kısa zamana çok fazla şey sığdırmamdan dolayı her yere hak ettiği zamanı ayıramadım, bazılarını (malabadi ve harran)göremedim ancak, çok memnun...

6. F

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? sanırım dediğinizi uygulayacağım... arıza yapması ihtimali de işin heyecanı olsun artık, napalım :) teşekkür ederim...
  7. F

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? merhabalar, gerçekten çok yardımcı oldunuz. ancak sanırım nemruta zamanım yetmeyecek. çünkü son gün 18'de uçakta olmam gerekecek... bilmem tavsiyelerinizin ne kadarını sığdırabileceğim :)) tekrar teşekkürler...
  8. F

merhaba deep, öneriniz için çok teşekkür ederim. tavsiyeni dikkate alacağım. güzel bir güzergaha benziyor :)

9. F

tabiki... size de iyi eğlenceler, umarım istediğiniz gibi bir tur ayarlarsınız.

10. F

merhabalar, açıkçası ben uçak biletlerimi aldım. 21-23 nisan aralığında oradayım. tur şirketlerini düşünmemiştim hiç. oraya gidip bir araç kiralamak ve gezebildiğim yerleri gezmekti amacım. dilerseniz sizlerde gelin hepberaber gezelim orada :)) veyahut sizin turunuza biz orada dahil olabilir...
  11. F

merhabalar... benim de kısa bir diyarbakır mardin turu var gündemimde. 21-23 nisan tatilinde diyarbakır a gidiyorum. kesin gitmek istediğim yerlerin başında mardin geliyor. bana bu kısa tur için o yakınlarda önerebileceğiniz güzergah var mı? yakınlarında olup da göremediğim yer kalsın...

12. F

Güney Marmara Turu

Ynt: Güney Marmara Turu eğer altınoluk-çanakkale güzargahını kullanacaksanız. ben kesinlikle behramkale ve assos ' a da uğramanızı tavsiye ederim. fotoğraf tutkunları için de çok güzel bir gezi olur. mükemmel bir manzara, tarih, deniz ve güzel konaklama imkanları var (sahildeki otellerde kapalı...
  13. F

İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

Ynt: İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon bilgi için teşk... sanırım takvim kısmında bu tür etkinliklerin duyurusu yapılmakta, en kısa zamanda görüşmek üzere.
  14. F

İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

merhabalar, ben forumda ve istanbul da yeniyim. daha önce izmir de doğa yürüyüşlerine katılır ve çok zevk alırdım. istanbul da bu tür organizasyonlara katılmak ve haberdar olmak istiyorum. varsa bu tür organizasyonlarınız katılmak isterim. hoşçakalın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR