Arama sonuçlarınız

1. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

D5 hocam :) VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. s.bulbul54

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Evet doğrudur :) VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. s.bulbul54

Demirak 720 kg olan 01 belgeli modelde hafif olması için dolap kapaklarını,kapıyı,ortası strafor tarzı sandviç panel gibi hafif malzemeden yapılmış 850 kg olanda ise sunta kullanılmış mobilya anlamında fark o. Oturma grubunu sabit masalı olarak kullanıcaz ranza kısmını yatak olarak kullanmayı...

4. s.bulbul54

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Hayırlı olsun karavanınızı teslim alabildiniz mi ? VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. s.bulbul54

@pasolvon Üstad öncelikle teşekkür ederim Dediğin gibi yatağın tam oluşması için o baza parçasının açılması şart biz iki kişiyiz o sebeple ranzaları kullanabiliriz diye böyle bir seçim yaptım ilk tecrubemide daha hafif ve daha kısa bir karavan ile yapmayı tercih ettim yoksa 5.25 çok beğendiğim...

6. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

@tekelimustafa O meşhur çinli siteden 5 kw lık bi tane sipariş verdim sipariş verdiğimde galiba 15 gün falan oldu 835 tl + %20 vergi yaklaşık 1000 tl civarı düşünülebilir yorumları okudum geneli memnun daha elime geçmedi karavamına kurduğumda yorum yapabilirim fiyat olarak diğerlerinin 3te1...

7. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

@tekelimustafa Hocam hayırlı uğurlu olsun.Bol keyifli ve kazasız kamplarınız gezmeleriniz olsun inşallah VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. s.bulbul54

Uzun süre kullanımda ne olur bilemem ama ben tercihimden memnunum ve öneririm.Benim karavanım 02 belgeli 850 kg civarı geliyor şasesi 1 tonluk stabilizatörlü mobilyaları 750 kg altı modelden farklı ben ileride problem yaşamamak için 02 Ruhsatlı tercih ettim VIA_F2 cihazımdan Tapatalk...
  9. s.bulbul54

Teşekkür ederim Demirak.Karavan seçiminden önce iyiki biran önce alıp karavan kültürüne dahil olmuşum dedim çünkü ortam gerçekten muhteşem.Biran önce derken 1.5 yıl araştırma sonucunda.Yalıtım konusu gayet güzel karavanımda ısıtma sistemi henüz yok dolayısı ile fanlı 220 Volt bir ısıtıcı...

10. s.bulbul54

Etkinlikten dolayı cevabım gecikti kusura bakmayın lütfen Aslında önceki yazılarımda bunu belirtmiştim 4.10 td modeli 2 versiyona sahip 1 - 720 kg 01 belgeli 2 - 850 kg civarı 02 belgeli Buda içindeki bazı ürünlerin dolap kapakları, şase,stabilizatör vs vs den dolayı üzerindeki akü 60...

11. s.bulbul54

Karavanımı kullanıyorum şuan Sakaryada Alko'nun düzenlediği etkinlikteyim şu saatlerde :) VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. s.bulbul54

Birşeyler mi kaçırdım VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. s.bulbul54

Aslında ilk düşündüğümde yaparım demiştim sonra düşününce taşıyıcı kısma zarar verebilirim endişesine kapıldım ve erbaya yaptırmaya karar verdim.Lunboz ufak ebatlı olduğu için problem olmaz fakat cam büyük ebat olacağı için yetlilisine yaptırmak daha problemsiz olur diye düşünüyorum VIA_F2...
  14. s.bulbul54

@tekelimustafa Duvara monte edicem tavanda abes olur. Tavan için heki kullanılabilir fakat maliyetli olur VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. s.bulbul54

@muratkrklgl Çeki demiri markası Steinhof 2600 tl+170 tlde Noter alıyormuş Notere daha gitmedim 2600 tlnin içerisinde - Çeki demiri ve montajı - Elektrik tesisatı+Beyin ve montajı - Proje ve Tse kurum harcı VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. s.bulbul54

24 Aralıkta Çeki demiri için Erba karavandaydım 3.75 Modelini inceledim oradaki modelde hatta erbanın hiçbir modelinde banyo havalandırması yok.Fakat istek olunca imkan dahilinde açabiliyorlar fakat cam ebatları büyük bende 4.10 td modeli var ben çözümü lumboz taktırarak çözmeyi...
  17. s.bulbul54

24 Aralıkta Çeki demiri için Erba karavandaydım 3.75 Modelini inceledim oradaki modelde hatta erbanın hiçbir modelinde banyo havalandırması yok.Fakat istek olunca imkan dahilinde açabiliyorlar fakat cam ebatları büyük bende 4.10 td modeli var ben çözümü lumboz taktırarak çözmeyi...
  18. s.bulbul54

Hocam hadi içini komple soyulup yeniden dizayn edilse camlar tabi aynı ebatlarda bulunursa temin edilse ama kabuk durumu nasıl iyi bakılması lazım eee tabi birde zaman unsuru var 2.side sağlam bi sinir yapısı VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. s.bulbul54

Müsait olduğumda ilk işim olacak sevincimi sizin gibi dostlarla paylaşmak isterim VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. s.bulbul54

İnşallah bende beklerim Bileciğe çay bizdede var :) VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri