Arama sonuçlarınız

1. s.bulbul54

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Öncelikle yeni karavanlarını alan ve alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun çok keyifli kamplar yapacağınıza yeni dostlarla tanışacağınıza ve karavan kültürünün iliklerinize işleyeceğinize eminim gelelim pis su tank olayına.Pis su tankı kullanmak daha zordur.100 lt tank olsa emin olun 2...

2. s.bulbul54

@umitgurluk merhaba aracın etiket bilgilerinde yani fabrikanın verdiği verilerde aracınızın kaç kg çekme kapasitesi olduğu aslında yazıyor o etiketi bir kontrol edin derim genelde kapı eşiğinde olur etiketler VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. s.bulbul54

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

@AKMühendis Hocam hayırlı uğurlu olsun artık güvenle keyifle kullanın karavanınızı Yüce Rabbim Kazadan,beladan uzak tutsun. VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. s.bulbul54

Aslında bu karavanda 2 model var 1- ilanlarda gözüktüğü gibi 720 kg O1 belgeli 2- Benim karavanım tartmadım fakat 850 kg civarı geliyor kullanılan malzemelerden dolayı ağırlık artışı var VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. s.bulbul54

,....................

6. s.bulbul54

@Demirak carabinata xl modeli,carabinata modelinden daha kullanışsız kocaeli fuarında inceledim ve tabiri caiz ise daraşmalık yani içi çok dar 2 kişi mümkün değil aynı ortamda bulunamaz.Carabinata tamam eksileri olmasına rağmen daha ferah ve kullanışlı bir karavan ve biliyorsun benimde almayı...

7. s.bulbul54

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

@baturalp Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Yüce Rabbim kazadan uzak tutsun.Sizde camiaya katılacaksınız hoşgeldiniz. Bu karavanı aslında izmit fuarında gördüm fakat karavan sahibi olunca açıkçası üstünkörü baktım birde bana fazla tek renk geldi alabildiğine beyaz aslında duvar kısımlarına kaplama...
  8. s.bulbul54

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Öncelikle hayırlı olsun Erba candır fakat kişisel eşyalarınızla birlikte 1900 kg ları bulabilirsiniz ilavesiz ağırlığı 1300 kgdır 5,25 in VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. s.bulbul54

Artık yavaş yavaş sona geliyorsun çok sevindim hayallerine çok az kaldı hadi hayırlısı diyelim. VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. s.bulbul54

Yardımlarından ve iyi niyetinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.Seninle tanışıp konuşmakta çok keyifliydi ama bunu burada bırakmıyoruz karavanı almaya Uğur ile birlikte gelicez nasipse yüzyüzede görüşmüş olacaz.Benden kurtulamazsın pasolvon.Nice kamplarda görüşmek üzere... VIA_F2 cihazımdan...

11. s.bulbul54

@nerorarkan Ben karavanımı 2 ay önce aldım öncesinde düşük bütçe ile ne alınır diye yaklaşık 1,5 yıldan fazla araştırdım soruşturdum fuarlara gittim vs.vs. evet haklısın dostum insan belli zaman sonra çıkmaza giriyor.2019 un nisan ayında beklediğim bir model vardı.Baktım ettim onun osu var...
  12. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Anladığım kadarıyla ilk şart eurodizel kullanılacak,Bakımları ve kurum temizliği yapılacak,yaz ayları dahil ayda birkez 10 dk çalıştırılacak. Bu şartlara uyduğumuz sürece galiba sıkıntı yaşamayız VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

İşte onu söylüyorum acaba bi dikkatsiz kullanım mı var veya kullanılan mazotmu problemli veya bakımlarımı yapılmıyor acaba VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Önceki çalıştığım şirketin sevkiyat biriminde forkliftlerde alaman bi marka vardı forkliftçi arkadaşlar sürekli dizel ısıtıcıların arıza yaptığını çalışmadığını söylüyorlardı ve servis çağırıyorlardı.O dönemlerde dizel ısıtılarla ilgili bilgim ve ihtiyacım olmadığından çokta ilgilenmemiştim...
  15. s.bulbul54

@BISMARCK Sözlerime Akmühendis hocama katılıyorum demekle başlayabilirim Erba'nın 750 kg altı 2 adet modeli var 1- 3.75 Modeli 2- 4.10 td modeli 3.75 modelinde oturma grubu yatak oluyor Yaklaşık ölçüleri 200x190 birtarafada ranza koyabiliyorlarmış 4.10 td modelinde ise Ranza herbiri 100x200...

16. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Arkadaşlar galiba yanlış anlaşıldım Ben nacizhane uygun fiyatlı bir ürün buldum bunuda benim gibi karavancı dostlarıma bilgileri olsun diye paylaştım alırsınız almazsanız kişisel tercihtir. Siz zannediyor musunuz ki tüm kamyonlarda,karavanlarda,iş makinelerinde,minübüslerde herkes alman...
  17. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Hocam size katılmıyorum Karavanın İçinde tüpgaz yakıyoruz. VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Evet hocam çok haklısınız Şimdiye kadar belki 100 e yakın alış veriş yapmışımdır.Bu ürünlerin içinde bizim Türkiyeden aldığımız çin ürünlerine benzerine bile rastlamadım belki o sebepten kaliteli bir ürün bekliyorum yorum kısmındaki açıklamalarda mesela Rusya dan satın alan çok insan var 1895...

19. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Nerede buldunuz o fiyatı hocam o söylediğin fiyat 2018 Eylül ayı Kdv hariç fiyatıdır tabi montajda.Ufuk karavanın feysbuk :) sitesinde 2500 modeli için 1950 tl fiyat vardı Eylül 2017 de şuanki fiyatı 3100 tl VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. s.bulbul54

Karavanımı Aldım

Problem şu aslında 5 kw'lık dizel ısıtıcı çok yoğun üretim yapıyorlar çünkü araştırırken karşıma hep 5 kw'lık üniteler çıkıyor ve ucuz 2 kw lık olanlar az sayıda ve fiyatları 50 -100 tl civarı daha pahalı yakıt tüketimleri ise 0,64 lt/h verisi var 2 kw'lık modelde 0,50 lt/h civarı benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri