Arama sonuçlarınız

1. sevikilhan

İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Sayin ince size gore i15. Haziran itibaren90 gun kalirsam (ilk 180 gun)15 eylülde cikip 16 sinda Turkiyede olup 17 sinde tekrar giris yaparak 90 gün daha kalabilirim. (İkinci 180 gün) O zaman 20 haziran - 20 aralik tarihleri...

2. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Sayin ince size gore i15. Haziran itibaren90 gun kalirsam (ilk 180 gun)15 eylülde cikip 16 sinda Turkiyede olup 17 sinde tekrar giris yaparak 90 gün daha kalabilirim. (İkinci 180 gün) O zaman 20 haziran - 20 aralik tarihleri...
  3. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Sayın tifa ben 2-3-4 vs yıllık vize sürem varsa 90 gün kullansam bile 3 ay Türkiyede geçirdikten sonra Tekrar Vize almadan yine giriş yapabileceğimi düşünüyorum... Link teki PDF de bu yönde açıklama yapıyor. Sadece 90 Gün ü Maximum...

4. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları sayın bartek Ocak-şubat-mart= Schengen Bölgesinde Nisan-Mayıs-Haziran= Schengen Bölgesi Dışında kalınıp Temmuz-Ağustos-Eylül= Schengen bölgesinde Toplamda 90+90=180 gün kadar kalınabilineceğini düşünüyorum...
  5. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim... Aşağıdaki beyanınızı; ben 10 yılda maximum 90 gün kullanım hakkınız var şeklinde algıladım... O yüzden yeşil örneğini verdim... Belki ben yanlış anlamış olabilirim... Örnek soruya verdiğiniz...

6. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Benim cevabım; 01 Ekim itibari ile giriş yaparım ve 90 gün kalabilirim...

7. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Abi hala netleştiremediğimiz konu şu; Vize başlayış tarihim 15 mart 2014 kullanım sürem 3 yıl ve 90 gün MULTI ve ben Avrupa bölgesine 01 nisanda girdim 90 gün kaldım çıkış yaptım döndüm türkiyeye ama çok sevdiğim avrupasına...
  8. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Hiç kafa karışıklığına gerek yok. Alınan vize süresi 90 gün olduğu için hiç bir şekilde 180 gün kuralını ihlal etme şansınız olmayacaktır. Çünkü vize geçerlilik süreniz ister 2 yıl isterse 10 yıl olsun kullanabileceğiniz toplam süre 90...
  9. sevikilhan

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Kolay gelsin T5 severler takipte...

10. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Evet abi sonuca ulaşmaya yakiniz yalnız... :))

11. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Kesinlikle katılıyorum.... Herkesin 90 gün hesaplarında boğulduğu uzun gezilerinin olması dileğiyle...
  12. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Mayis 10 giriş yaptiniz haziran 10 ciktiniz. 30 gun kullandiniz. temmuz-agustos-eylul-ekimi turkiyede geçirip 10 kasimda tekrar avrupaya giriş yaptiginizda kesintisiz 90 gün kalabileceksiniz... Daha erken giriş yaparsaniz kullandiginiz...

13. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Benim anladigim ben nisan-mayis-haziranda 90 gün avrupa da kalinca 30 gün daha kalabilmek için kasim ayini beklemek Zorundayim. Kasim ayinda Nisan ayında kullandiğim günler sayilmayacagi için gün kazanacagim. Ve 30 gün daha...
  14. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Ben sanki son 180 günde 90 günden fazla kalinamaz seklinde algiladim yani .. Ocak ta 20 gün şubatta 15 gün mayista 25 gün haziran da 15 gün avrupa bolgesinde kaldiniz diyelim temmuzda kalabileceginiz sure 15 gün degil de kalan sure...
  15. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Buraya bir resmini koyuyorum... Bisiklet kullanabiliyorsaniz kiralayip gidebilirsiniz... İi geziler dilerim size...

16. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Evet en mantiklisi budur sanirim. tesekkur ederim cevabiniz icin... Baharda Kastanies'in arda kenarı güzel oluyor. köyün içinde arda river tabelasini takip ederek oraya gidebilirsiniz...
  17. sevikilhan

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Merak ettiğim için soruyorum 90 gün hakkiniz her yil için mi geçerli Mesela 90 günü ilk 6 ayda Doldurursanız ne olur? Tekrar vizeye mi basvurmaniz gerekiyor?
  18. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Hic firma ismine bakmamistim bulgar ve yunan sorun cikarmadigi içindir belki de... sanirim fiyati araba için 136.5 leva yaklasik 205 TL gibi en altta mühür kismindaki rakamdan ama emin değilim...

19. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Yunanistan kisminda haberlerinizi bekliyoruz... Belki onlarda balkan ülkelerinin geçerli olduğu bir poliçe tipi vardır...
  20. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Benim sigortanin uzerinde firma ismi bulmaya calistim bulamadim ama sanirim sağ alttaki muhurde firma ismi olabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri