Arama sonuçlarınız

1. Gkhn060638

Dizel ısıtıcı montajı

Ben kendim montajladım karavanıma çekme karavan benimkisi tabanı dediğiniz gibi ahşap dizel ısıtıcıyı çinden almıştım gerekli tüm aparatları geldi ısıtıcı ile ahşabın arasında plastik conta gibi bir koruyucu var geçen kış kullandım hiç bir sıkıntı olmadı. Isıtıcının motorini yakmak için...

2. Gkhn060638

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

Yanlış hatırlamıyorsam ayar tuşu ile yukarı tuşuna aynı anda basın Yada Ok tuşu ile aşağı tuşuna aynı anda basın ilk attğım videoda gösteriyor
  3. Gkhn060638

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Teşwkkür ederim

4. Gkhn060638

Evet haberim vardı ancak iyi yorumlara bakarak fiyatının cazibesine kapılatak bir ahmaklık yaptım.

5. Gkhn060638

Herkeze merhaba 750 kg altı karavan alımında en çok konuşulan yer burası olduğu için buraya yazayım dedim Nk karavan mağdurları arasına bende katıldım malesef birçok yaparız dedikleri işleri hepsini yarım yamalak yalap şap işçilikle yapıp karavanı gecenin 2 sinde zorlaya zorlaya 1 hafta...

6. Gkhn060638

Ben bugün bağladım karavanıma yarın videosunu çeker atarım kendim bağladım keşke bağlarkende videosunu çekseydim ama bağlanacak yere göre değişiyor olay. detaylarıyla yarın bir video çeker atarım.
  7. Gkhn060638

Karavanda Sıcak Su Temini

Geçenlerde facebookta bir abi akvaryum ısıtıcılarından kullanmayı planlamıştı 100 w lık olanlardan 34 dereceye kadar ısıtabiliyorlar farklı bir yaklaşım
  8. Gkhn060638

Tip Onay Belgesi Hakkında Bilgi (o1 Ve O2 Belgesi)

Anladım modele göre 4 model çekme karavan üretiyosa 4 adet sınıflarına göre onay belgesi olacak. Peki bu onay belgesini nasıl sorgulayabiliriz yani adam birtane fotokopi verir yollar Bu O1 belgesi diye

9. Gkhn060638

Tip Onay Belgesi Hakkında Bilgi (o1 Ve O2 Belgesi)

Herkeze merhaba bilen arkadaşları bilgi paylaşımı yapması için açtım konuyu çünkü ben dahil birçok kişi bilmiyor 1. Bu tip onay belgesi her üretilen araç için mi alınıyor yoksa sadece model bazındamı alınıyor.Yani diyelimki mete diye bir çekme karavan var 750 kg altı buna O1 belgesi aldık artık...

10. Gkhn060638

Ankara Güdül Sorgun Göleti

Yani tabi dediğiniz gibi bizim insanımız pek ortak kullanım alanlarını sahiplenmiyor her ne kadar köye yakın olsada sürekli temizlendiğini sanmıyorum ama en aon geçen sene kullanılabilir durumdaydı
  11. Gkhn060638

elektirik yok duş yok genelde çadırcılar kalıyor ancak karavanıyla gelenlerde var, wc lerini geçen sene yenilediler. yazın gözleme satan köylüler , atv ve bisiklet kiralayan bir amcada var.

12. Gkhn060638

Aynen yeşilin suyun temiz havanın olduğu bir yer lakin kışın rakımı biraz yüksek olduğu için soğuk olabilir hasta olmamaya dikat edin derim
  13. Gkhn060638

Aynen yazın kullanıyoruz genelde karavanı kışın en fazla 5 - 6 gün
  14. Gkhn060638

Ankaraya 90 km mesafede yol gölete kadar asfalttır tuvalet su ücretsiz göletin kenarında ormanın içinde bu arada benimde köyüm olur kendi karavanımla harika kamp yaptığım yerlerden biridir ayrıca ormanın içinde ve sorgun köyünün yeşil yaylasında çayın kenarında da kamp yapabilirsiniz tavsiye ederim

15. Gkhn060638

Genede çini pekte kötülemeyelim şu anda kullandığım telefonda çin malı huawei, xiaomide çin malı daha birçok kaliteli ürün aldım çinde tabi önleminide alırım bitane dedektör alırım karavana havalandırmayıda sağladıkmı tamamdır bence.
  16. Gkhn060638

Doğrudur abi genede ucuza almak isteyen alabilir kensi tercihi
  17. Gkhn060638

Valla abi onu zman gösterecek rusların çogu kullanıyor bu ürünü kötü yorum yapan yok zaten ülkemizdeki vebaato markası haricindeki dizel ısıtıcıların hepsi ital çin malı

18. Gkhn060638

Herkeze meehabalar öncelikle bunu ülkemizdeki vebasto(dizel ısıtıcı) fiyatları aşırı olduğu için paylaşıyorum çünkü burada 3000 tl denilen makinayı çinden 1000 liraya almak insanın ister istemez işine geliyor ve çok iyi çalıştığınıda görünce haliyle mutlu oluyorsunuz aşağıya vebasto( dizel...
  19. Gkhn060638

aynen haklıısınız güneş paneli inverter aküler , vebasto vb daha aklıma gelmeyen extraları hatta bazılarını alabiliyorsanız yurt dışından alın çok çok fark ediyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri