Arama sonuçlarınız

1. MehmetTorcu

15 M3 Jumper Yapım Başladı

Teşekkürler. Zemini en son tabanı yerleştireceğim zaman temizleyip astar atacağım

2. MehmetTorcu

Teşekkürler ertesi gün oldu sıkıntı yok. :smiley::smiley::smiley:
  3. MehmetTorcu

Bugün yatak ve şase altı atık depolarının montajı için uğraştım. Bir arkadaşımın atölyesinde bütün günü geçirdim. Beraberce önce yatak için 4x3 profilden yatak için tabla yaptık. Yandaki kaportacı da gazaltı kağnağı ile araca kaynak yaptı. Ardından şaseye bağlanacak plastik su atık depolarını...

4. MehmetTorcu

Bugün bütün gün sanayide geçti. Sanayide iş yaptırmak bir ölüm.Aracın altı yıkandı. Pütür atıldı. 10 kutu yedi. Ardından elektronikçiye girdim. Geri vites sensörü arızalı idi. o değişti. Araç okul servisi olduğu için kamera kayıt sistemi vardı. bir tane ön konsol üzerinde, 2 tane ayna altında...
  5. MehmetTorcu

teşekkürler Bu arada 12V ile çalışan gaz (lpg) sensörü bulamadım. kullanan ya da bilen dostlardan yardım bekliyorum

6. MehmetTorcu

tabii ki çok özel bir şey olmayacak. deponun altından bir boru ile bağlayacağım. üstten de havalandırmalar olunca iki depoda her zaman eşit su olacak. deponun bir tanesinde su dolum girişi ve hidrofor çıkışı olacak

7. MehmetTorcu

Ahşap Mobilya İskeleti Ve Lambri Kullanımı Hakkında

oldukça uzun ve ayrıntılı bir liste. ciddi bir araştırmanın ürünü olduğu belli. Merak ettim ardunio ile ilgili kısmı kendiniz mi yapacaksınız?
  8. MehmetTorcu

Teşekkür ederim. Linkteki yazı okudum. benim için çok teknik olmakla beraber seri bağlantılarda bu etkinin daha fazla olduğu şeklinde anlıyorum. benim sistemim paralel bağlantı şeklinde. Her ne kadar istemesem de yer sıkıntısı nedeni ile böyle olmak zorunda kaldı. İlgili makaleyi yazan kişiden...
  9. MehmetTorcu

yerleşim planım kabaca bu şekilde . ölçüler 1-2 cm oynayabilir buzdolabını 140 lt istiyorum ancak derinliği 62 cm. kapağını banyoya takılmadan açabilirim sanırım.gerekirse banyoda köşe yuvarlatma yaparım. buz dolabı tekerin üstüne yerleşecek. altta kalan kısma da webasto sığdırmayı...

10. MehmetTorcu

2 gündür ilk kat yalıtım ile uğraşıyorum. 9 mm folyolu yapışkanlı kauçuk. İlk yaptığım yerler çok kötü oldu. sonra elim alıştı daha düzgün iş çıkardım. ama hala bitmedi. girintiler çok uğraştırıyor. İlk kat yalıtımı yarın ya da öbür gün mesai sonrası bitirmeye çalışacağım. ikinci kat...

11. MehmetTorcu

Teşekkür ederim. Evet uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. 4-5 yıl sonra olağanüstü bir durum olmaz ise emekli olmayı ve kendimize zaman ayırmayı düşünüyorum. Bu nedenle maliyet açısından yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Su deposu konusunda zorda kalmamak için böyle yaptım. ağzına...
  12. MehmetTorcu

Corona nedeni ile bir süre bekledikten sonra tekrar hareket başladı. Bu arada yavaş yavaş ihtiyaçlarımı topluyorum Bu arada camları değiştirdik. Kapı camı, karşısındaki oturma grubunun olduğu cam ve yatak başındaki cam açılır cam ile değişti. Banyo içine küçük 20x40 açılır cam eklendi. Yatağın...

13. MehmetTorcu

burada daha önce birkaç tane karavan dönüşümü yapmış olan arkadaşım sorunsuz halledeceğimizi söyledi. bu konu ile ilgilenen bir mühendis varmış. projeyi çizip TSE aşamasını takip ettiğini söyledi. daha o aşamaya gelmediğim için çok üzerinde durmadım. isterseniz özelden tel yazınız
  14. MehmetTorcu

En önemli neden yer kaybı. yanısıra araç çalışmazken kullanılamıyor. göğüs klimasına çevirme konusunu araştırıyordum zaten. malum sebepten onunla ilgilenemedim. Olursa çok güzel olur ama maliyeti yüksek gibi görünüyor
  15. MehmetTorcu

proje değişikliği ile M1 olunca ehliyet sorunu olmayacak. diye ümit ediyorum :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

16. MehmetTorcu

Teşekkürler. elimde bir safkar tavan kliması ve 17 adet koltuk var. malum durumda kimse iş yapamadığı için arayan soran da yok
  17. MehmetTorcu

Bu arada ön koltukları (şoför ve yolcu tekli) dönerli yapacağım ama hala mekanizma temin edemedim. kullananların önerisine ihtiyacım var
  18. MehmetTorcu

Sitede uzun uzun gezindikten sonra 15 m3 2008 jumper okul servisi aracı mart başında satın aldım. önce bakım yaptırdım. amortisör, rotil başı vs birkaç parça değişimden sonra aracı eve getirdim. araç okul servisi 17+1 di. ruhsatı elime bir aldım, araç tipi otobüs yazıyor. benim ehliyet B. 16+1...

19. MehmetTorcu

Koltuk Projesi Yapan Firmalar

zaten ruhsatlandırma için proje çizdiriyoruz. koltuk sayısı 2 den bire düşecek. sorun nereden çıkacak? benim araç okul servisi idi arkadan 15 koltuk söktüm. şimdi benim de aklımı karıştırdınız
  20. MehmetTorcu

Ducato 17 M3 İlk Hazırlıklar

yorum için teşekkür ederim. forumda çok gezindim ama izobozz a rastlamamıştım. gerekçelerini merak ettim doğrusu. arayacağım. (ilgili tartışma linkini atabilirseniz sevinirim) bizofol yapıştırma konusunu ben de düşünüyorum. kaportaya boşluksuz hava aralığı kalmadan nasıl yapıştırıyoruz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR