Arama sonuçlarınız

1. ottoman455

Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan mert kardeşim. aldığım malzemeler ve senin planların hakkında düşüncelerimi yazıyorum Şimdilik hayalide olsa an itibarı le aklıma malzeme listem 1. Çadır (su geçirmemezlik olmalı, veya üstüne extradan örtü) tunç marka pamuklu tekodalı 2.5x2.8 çadır aldım...

2. ottoman455

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan alperen kardeşim şimdilik hiçbiryeri aramadım. lazım olduğunda aramayı düşünüyorum
  3. ottoman455

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan MERT kardeşim bende ilk defa böyle bir maceraya niyetlendik. çevremde bulunan arkadaşlardan yardım aldım. yaklaşık tüm malzemeleri aldım sadece piknik tüpünü almadım. çadırı kendi sitesinden 220 liraya pamuklu bir çadır aldım. diğer malzeme listesi aşağıda...

4. ottoman455

arkadaşlar bayramdan sonra ailemle plan doğrultusunda kafamıza uygun yerlerde kamp yaparak gezi planlıyorum. ilk defa böyle bir gezi yapacağımdan tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgileri internetten derledim. 1-İZMİR SELÇUK İZMİR Selçuk Dereli Turistik Tesisleri Pamucak 0.232.8523636 İZMİR Selçuk...
  5. ottoman455

Olimpos - Phaselis Camping

Ynt: Olimpos - Phaselis Camping merhaba; ben ailemle birlikte kısmet olursa ramazandan sonra kampa gitmeyi düşünüyorum. araştırmalarım sonucu 3 kampı uygun buldum 1- GÖKOVA (AKYAKA) ORMAN KAMPI marmaris muğla 2- fethiye katrancı orman kampı 3- çubucak mesire yeri marmaris datca yolu hisarönü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri