Arama sonuçlarınız

1. B

Gaza Basınca Rolanti Düşmesi

Ynt: Gaza Basınca Rolanti Düşmesi Teşekkurler bakıcam.

2. B

Bursa 99 Model 1.6 5k Vitara İçin Şanzıman Tamiri

Selamlar arkadaşlar nasılsınız.Aracım manuel vites 2-3 ve 5. viteste şiddetli uğultu yapıyor.Bursada tavsiye edebileceğiniz şanzıman tamiri yaptırabileceğim işinin eğli usta varmıdır.Şimdiden teşekkurler.Bu arada çıkması 2500 tl den başlıyor tamirinin daha ekonomik olacağını düşünmekteyim.
  3. B

Ynt: Gaza Basınca Rolanti Düşmesi Gaz kelebeğini komple arkadaşımın aracından benim araca takıp denedik rolanti sensörü ile beraber sonuç aynı.

4. B

Ynt: Gaza Basınca Rolanti Düşmesi Abicim egsozu yazmayı unuztmuşum egsozda değişti tüm filtreleride değiştirdim. fakat sorun çözülmedi sıkıntı hem benzin hemde lpg de var.Aynı anda hem yakıt pompası hem lpg beyin arızası olabilirmi.3-4 değişik tamirci ve lpg servisine gittim lpg markası...
  5. B

Selamlar arkadaşlar aracım 99 model 1.6 vitara rolanti 1000 devir civarında iken gaza dokununca rolanti önce düşüyor sonra yükseliyor bazen stop edecekmiş gibi oluyor gaza sert yüklendiğimde olmuyor.Hem lpg hemde benzinde aynıo sıkıntı var.Araç soğukken sıkıntı yok araç sıcakken yapmaya...

6. B

Midland Gxt1050vp4 Ve Heider Pro5

Arkadaşlar kolay gelsin heider pro5 marka telsiz almayı düşünüyorum fakat elimizde 3 adet Midland GXT1050VP4 telsiz var bunlar yurt dışından geliyor burada garanti konusunda sıkıntı oluyor bunun için garantisi Türkiye olan bir telsiz almaya karar verdik bunun için ise heider pro5 marka telsizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri