Arama sonuçlarınız

1. yorsun

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi SABAH SABAH GÜLDÜRDÜNÜZ VALLA. ÖN CAM KENARLARINADA DANTEL OLURSA OLUR. YOK DANTEL OLMASSA SADE KALSIN DAHA İYİ ;D BU ARADA HERKESİN REGAİB KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

2. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Tek eksigi kalmış Plakalar :) tabi takacak yer kaldıysa önde ;D arkaya motosiklet plakası yapmak lazım bence küçük olanlardan. tabi bu turuncu devde polis bile plakaya dikkat etmez :)
  3. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi aracın son görünümü harika olmuş. Fabrikadan yeni çıkmış sanki. Ama rengi kim seçtiyse ve yaptıysa ellerine saglık.. Yanıyor..... ;D

4. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi hazıra konmak yok :) forumun 2.sayfasından itibaren bi bak neler olmuş 1yıl da neler yaşamış bu cj :) ordudan geldiginde ki ilk hali bu ...
  5. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Abiler çok iyi bir konuya deginilmiş, Geçen yıl Ordu Aybastıda her yıl düzenlenen jeep şenliklerinde de kendini bilmeyen ve alkolün etkisidinde kalan gençler olay çıkartmış ve jeep şenlikleri ertelenmişti. Gaza basan milletin içinde çimlerde yanlamaya...

6. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi APO dayı gibi üstadlar olmasa olmaz abiler. Gercekten Gezenbilire yeni üyeyim ama artık herkesi tanır oldum. Bende Bi CJ ALICAM . aldıgım ilk vakit bu üstadların yanı olacak.

7. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi sesinde ki asalete bakın abiler, yolda tüm araçlar yol veriyor saygıdan. Videolardaki Tek saygısızlıgı köpek yapıyor oda korktugu için :)
  8. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bir an espri olsun dedik ama haklisiniz
  9. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi evet neden bizim püskevitimiz yok. Merak ediyoruz abiler artık videolarıı

10. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Eyvallah abi saolsın. Müsait bi zamanda mutlaka gelecegim maslak sanayiye. ben üsküdarda oturuyorum. En dogrusu senin yanına gelip dogrusunu yapmak...

11. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi EMRE BEY sizler bu konuda çok tecrübelisiniz. ben daha yeni aşık oldum bu CJ ye. Benim istediğim temiz olsun yürüsün fazla mekaniği ben ugraştırmasın. Ben sadece aracı bu şekle çevirmeyi düşünüyorum.
  12. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi aynen ne yazıyorsa yazdım. cumartesi günü gidip bakıcaz. sizce bu araç alınırmı? ben kestirip cj7 olacaksa almayı düşünüyorum.

13. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi EMRE BEY'in bu araç hakkındaki düşüncelerin duymak istiyorum. Bu benim için gercekten önemli. 1975 model hidrolik direksiyon önler disk ön çeki halatı motor rektefiyeli lpgli
  14. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi evet bencede iyi. ben hurda birtane 6-7 binlaraya alıp yapacaktım. bunu görünce vaz gectim :) allah nasib ederse bu hafta sonu alıp geliriz artık...
  15. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi resimleri bunlar. bu hafta sonu gidip bakıcaz. randevu aldık.. birde bu kesme işlemi tahmini ne kadar tutar?

16. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi üstadlar yeri deil ama cj7 almayı düşünüyorum. ama bugün bir tane buldum adam iyi bakmış araç diri ve saglam. yalnız cj8 :( üstü kapalı ve u kapılı. ben bu cj yi cok begendim fiyatı 11.000 tl. lastikler ve makaslar çok iyi jantlar harika sadece bunun için...
  17. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Onur bey bu cj yi satin aldiktan sonra aldiginiz karburator , lastikler, on demirler, dodiler, vs bu parcalar hep degisti madem bunlari kullanmiyorsunuz ama bu garaja terk edilen sari cj5i bu parcalar kral yapar. Yetim kalmis zaten hayrina bunlari ona ver...
  18. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi sonunda bitmek üzere :) ama ben bu aranın viteslerine bittim hocam

19. yorsun

CJ 7

Ynt: CJ 7 Bugüne kadar ilk defa bu ORJİNALLİKTE bir CJ gördüm. sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi. Allah kaza bela vermesin. Bunuda gördüm ya Gözüm açık gitmez artık.
  20. yorsun

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi O egzozlarda ki öten düdügü bulanın peşinden iyi sallıyorlar :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri