Arama sonuçlarınız

1. yorsun

Motor Değişim Hakkında

Tesekkur ederim, her yerde farkli yaziyor. Yeni kanun geldi artik degisim yapilmiyor vs dendi. Bende Mercedes G230 4 silindir benzinli var. At arabasi gibi o yuzden degisim yapmak istiyorum fakat dogru adresi bu turlu bulamadim. Bircok forum ve yazilari okudum. Ama detayli ve guncel bilgiye...

2. yorsun

Motor Değişim Hakkında

Merhaba Gezenbilir ailesi, Uzun zamandir motor degisim hakkinda yazilar bakiyorum. Konu hakkinda 2017 yili hakkinda hicbir bilgi mevcut degil. Benzinden dizele gecis mumkunmu. 4 silindir 2300 cc motorum bitik ve 6 silindir 2700 yada 3000 cc dizel motor takabilme sansimiz varmi yokmu. Konu...
  3. yorsun

W460 G230 1983 Için Ön Şaft Arıyorum

Benim aracta da yok sanirim. Ama alttan gecen tel buldum ama yerleri bos. Henuz pek inceleyemedim araci. Kupa sokulecek saseden baslayip boya bakim yapilacak ancak ozaman cikar meydana. Zamansizlikdan pek bakamiyoruz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. yorsun

Arac garajda en kisa zamanda ölçüsünü alıp size dönüş yapacagim Çagdaş bey. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. yorsun

Botaş çıkışlı aracımda aldıgimdan beri ön şaft yok. Arkadan cekisli suan. 4x4 olmasi icin saft gerekiyor. Elinde olan yada tavsiyesi olan varsa paylaşirsa sevinirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. yorsun

Gezenbilir G Sahipleri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. yorsun

Gezenbilir G Sahipleri

Merhabalar W460 G230 1983 Yakup Örsün / istanbul yakuporsun@gmail.com Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. yorsun

90 Model Yada Alti G Kasa Alirken Dikkat Edilecekler.???

Motorla ugrasirken bazen garip gorunsekde aşk baska bisey [emoji7] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. yorsun

Bu arada benim arac 83 g230 benzinliden g300 yani 3.0 dizele cevirildi. Depo kapagi yanda. 5 vites ama otomatige cevirilecek. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. yorsun

Bu araca tavsiye edilen sprinter motoru genelde ve transfer edilecek aractan tum tesisati ile alinirsa performans alinir. Yakit olarak 10 lt yakiyor sanirim. 2.5 ton olan bi aracta yakit tasarrufu biraz imkansiz. Ben biraz malzeme toparladim. Zamanim oldukca toparliyorum. Koltuklar ve torpidoyu...

11. yorsun

Benden daha deneyimli insanlar var bu forumda. Onlara ozelden yazabilirsin. Bu araç aşık olunmayacak bi arac degil. Piyasada cok az var o yuzden cok da anlayan yok sayilir. Ne durumda olursa olsun 50.000₺ kesin gider yapacaksin. Ben 40bine bu sene aldim. Adam satmak durumunda oldugu icin uygun...
  12. yorsun

Cok iyi arastirmani tavsiye ederim. Almadan once tam olarak ne aradigini bil. Sonradan pismanlik fayda etmiyor. Bende uygun fiyata bulup aldim. Motor isinden iyi kazik yedim. Ustalar bizim gibi pek anlamayanlari 4 gozle bekliyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. yorsun

Mercedes G Ariyorum Restaurasyonluk 1980-1990

Ustalar ceviri isini halledecek aracla ilgili bilgileri atarim o süreç geldiginde Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. yorsun

Mitsubishi Delica Spacegear (L400)

Cok baba duruyor Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. yorsun

Ve resimlerrr

16. yorsun

Bu araçla ilk kez karsilastim harika birsey
  17. yorsun

Aracin dıs aksamini aldigimda mevcuttu sagolsun onceki sahibi halletmis benim yerime Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. yorsun

Evet bi ara motordan sıknti oldu pes ediyordumki o ara biriyle tanistim simdi sona yaklasiyoruz. 230g yi dizel otomatik yapiyoruz Sent from my iPhone using Tapatalk

19. yorsun

Merhaba Yavuz, aradıgin araç ha deyince bulunabilecek en son araç neredeyse. Ben 3 yılda buldum. Umarım gezenbilir ailesi derdine derman olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR