Arama sonuçlarınız

1. haydarsinan

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... merhabalar, benim bu araçlar ile ilgili sorularım olacaktı: hacim ve motor konusunda. 10 m3 panelvanların(1997-2005) iç hacim ölçüleri nedir? yukarıdaki tablo yeni kasaların. 10,8 m3 ler yeni kasada 11,5...

2. haydarsinan

Avrasya Boat Show 2010 Fuarını Ziyaret Ettik

Ynt: Avrasya Boat Show 2010 Fuarı'ndaydık az önce 6 hplik mariner motoru evden indirip arabanın bagajına yerleştirdim, oltaları bağladım , makineleri kontrol ettim,römorku taktım arabaya, sabah 5 gibi kalkıp çayı demleyeceğim, yiyecekler saklama kabında hazır... sabahı denizde...
  3. haydarsinan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Haydarsinan hocam hoş geldiniz aramıza katılımınız sevindirdi bizi,birikimlerinizden yardımcı olacak dost ve arkadaşlarınızdan bu işi kısa sürede çözeceğiniz muhakkak,herşey var istek var arzu var yardım var sadece arabayı alıp hayırlısıyla başlamak kalıyor işe...

4. haydarsinan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn. Haydarsinan Foruma hoşgeldiniz. Kısa sürede karavanınıza başlayabilmeniz dileğiyle. Selamlar. Sn. yugunCennet & Yücel) hoşbulduk. dilekleriniz için teşekkürler. Sayın Hocam (izninizle ilk ben size demiş olayım),aramıza hoş geldiniz. derindeniz hocam...
  5. haydarsinan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sn.Haydarsınan. Hos geldınız. Zaten yeterınce bılgı toplamıs oldugunuzu soyluyorsunuz. Şanslısınız da. O kadar meslek erbabı dostunuz olunca nıyet etmıs oldugunuz karavan hayalınız kısa zamanda gerceklesebılecegıne ınanıyorum. Arac ıcın o kadar da ınce eleyıp...

6. haydarsinan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese merhaba. Yaklaşık 1 yıldır üye olduğum, yaz dönemi seyrekleşse de her gün yazılanları ayrıntılı olarak okuduğum foruma yazdığım ilk mesajım bu. mesajım ilk, ancak foruma yabancı değilim. sizlerin hem paylaşımlarınızdan hem de tecrübelerinizden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri