Arama sonuçlarınız

1. haydarsinan

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Hüseyin hocam iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. birkaç aydır, karavanla uğraştıkça, küçük bir alanda cm lerin ne kadar değerli olduğunu anladık. buzdolabını alırken fiyatı veya markasından öte boyutları tercih sebebiydi.biz...

2. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan
  3. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Yusuf hocam teşekkürler.ben cevap yazarken yazmışsın, yazdıklarımı silmek istemedim, ölçüler hakkında fikirlerim yerine oturdu sanırsam. 1 cm kalınlığındaki mermeriti döktürmedik henüz, birçok işi yeniden yapmaya alıştık bari bunu...

4. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Mehmet hocam önerilerin için teşekkürler. aslında bende real markaya karar vermiştim , ancak onun derinliği alaskadan 4-5 cm fazla, bende koridordu biraz rahatlatmak istedim, bunun için bu markayı aldım. yanları anladım,buzdolabının...
  5. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan herkese iyi akşamlar.biraz deneyimsizlik ve birazda plansızlık işleri yeniden yapmamızı gerektirdi. duş kabinini mineflo ile kaplamaya karar verdik, ancak gördük ki montajlı haliyle zor görünüyor, biz de duş kabinini söktük, pomax...

6. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Yusuf hocam, seninle konuştuktan sonra kafamız baya rahatladı. ayrıntılardaki çözümsüzlükler giderilmeye başlandı. dediğin kapak uygulamasını yapmak için malzeme almaya gittik, gittiğimiz yerde Hafeleninde şubesi vardı, bir bakalım...

7. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan cevabın için teşekkürler İlker hocam.yaptığımız işin yapboza dönüşmemesi için uğraşıyorum. yanlış seçimler hem zaman hemde para kaybına yol açıyor.
  8. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan malzeme konusunda fikirlerinizi sormak istiyorum. daha önceki sayfaları karıştırdım ama karşılaşamadım. dolap için hangi malzemeyi kullanmalıyız. tas menteşeyi denedik ancak 15 mm kontrada pekte kullanışlı görünmüyor. daha az...
  9. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Yusuf hocam, ustalık maharetiyle yaptığın işleri bizlerde keyifle izledik, izliyoruzda. aklıma şu soruda gelmiyor değil; karavanla gezmeyi mi, karavan yapmayı mı daha çok sevmektesin?

10. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan fotoğraflara devam.

11. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan derindeniz hocam sizinde ilginize teşekkürler, evet yollarda karşılaşabileceğimiz insanlarla bu forum aracılığı ile tanışıyoruz, yollarla karşılaşmayı bekliyoruz sabırsızlıkla. işler bitmeden gezi planı yapmak istemiyoruz ama tüm...
  12. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan 2-3 gündür ara ara çalışıyoruz. yatağı ölçerek kesimini yaptık,yüksekliği 60 cm olarak ayarladık. yatak üzerindeki dolapları yaptık. duş kabini tarafındakini biraz büyük yaptık,40*40, burasını yatağın ayak bölgesi olarak düşündük...

13. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan çok teşekkür ederim Murat hocam. gerçekten çok emek gerektiriyor işler. abim , kayınbabam ve ben yapım aşamasını sürdürmeye çalışıyoruz. yardımı dokunanlar oluyor elbette ama yük hiçte az değilmiş. bugün önünde çalıştığımız mobilya...
  14. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan teşekkür ederim ,yapım aşamasındaki acemilik dönemini biraz atlaktık sanırsam, işleri ilerlettikçe hem kolaylığı hem de zorluğu ardarda yaşıyoruz.
  15. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan havalar çokta ısınmadan işleri bitirmeye çalışıyoruz. ilginize teşekkür ederim tanju hocam.

16. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan abimde , kayınbabamda tabiki bende gayretle çalışıyoruz. ilk zamanların belirsizliği parçalar yerine oturdukça siliniyor.
  17. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan aracın 10 m3 oluşundan dolayı ön tarafındaki yaşam alanını büyütmek için yatağı 112 cm'e düşürdük, duş kabini 82 cm oldu. yatağı geri çekerek hem duş kabinini büyüttük hem de mutfak tezgahını geri çekmeyi tasarladık. teker üst...
  18. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan dün ve bugün biraz çalıştık.içten tekerlerin üzerlerine gelen kısmı kutu şeklinde kapladık, ardından duş kabininin duvarlarını oluşturduk. bu parçaları sabitlerken çok sırıtmıyacak şekilde L demirler kullandık. olabildiğince dolap...

19. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan İlker hocam teşekkürler.beyaz strafor işi kullanılmaz değil aslında ancak her iki çeşidide kullanınca- hava şartlarında ayrı ayrı denemedik- pembe olanın daha kullanışlı ve de etkili olduğu hissiyatı uyandı bizde. ekip kalabalık evet...
  20. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan çalışmaların devamında oluşan bir kaç deneyimimi aktarmak isterim( foruma benimde ufak katkım olsun) birincisi ahşap seçiminde; marin kontra seçimi doğru bir seçimdi biz 8 ve 15 mm liklerden kullandık ancak özellikle yanların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri