Arama sonuçlarınız

1. Explorer_Turkey

Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

Ynt: Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe Tr haritası yuklenir evet,hemde cok şık olur :) Yanlız cihazın tam modeli şu sekilde degilmi...? HP iPAQ 310 Travel Companion Şayet bu marka/model ise,kurulum detayları ve linkleri veriyorum. Kolay Gelsin... Nav N Go iGO8...

2. Explorer_Turkey

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) saolasın fatih hocam,gelebilirsem orda gorusmek uzere..
  3. Explorer_Turkey

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) üzerinize afiyet çok feci şifayı kaptım.iyi hisseder de ayaklanırsam gelmeyi cok istiyorum. yarısan arkadaslara basarılar....

4. Explorer_Turkey

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) etkinligin en guzel kısımları sizdeymis,kangoo olmasaydı bizde takılacaktık konvoya,neyse resimlere baktık iç çektik baska sefere :)
  5. Explorer_Turkey

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) eheheh fatih hocam,senin postu okuyunca tekrar guldum valla :) her etkinligin bu sekilde gecmesi dilegiyle...

6. Explorer_Turkey

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) Selamlar, Herkesle tanısabilme fırsatım olmadı ama gercekten sıcak bir ortam vardı gezenbilir off-road grubunda.Bir sonraki aktivite de gorusmek dilegile.Bir kac enstantane benden (umarım dogru yere post ediyorumdur ) :)

7. Explorer_Turkey

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Selamlar, Nikon D80 ( 18-135mm ) makinam var,kendi çapımda birseyler yapmaya calısıyorum.tanısmak-gorusmek dilegiyle...
  8. Explorer_Turkey

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) Murat ile gelecegim,oyunlarda tanısmak-gorusmek dilegiyle...
  9. Explorer_Turkey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, İsmim Cenk, 31 yaşında,bir yazılım firmasında ( Banyo ve Mutfak ) satış/destek sorumlusuyum. Off-road,kampçılık,fotoğrafçılık,rafting ve her türlü teknolojik cihaz meraklısıyım :) Forumunuza Bolbuzjack sayesinde dahil oldum,yarın (...

10. Explorer_Turkey

Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

Ynt: Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe Selamlar arkadaslar, Sorununuz devam ediyorsa yardımcı olabilirim ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri