Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz zaten en zorunu yapmışsınız ,kamping kurmak ve işletmek düşük maliyetli bir yatırım.Bundan dolayı ben olsam düşünmeden kurardım.Çünkü zarar haznenizin çok kabaracağını zannetmiyorum.Kurmadan önce zaten maliyet analizi yapacaksınız o yapacağınız maliyeti hemen kazanacağınızı düşünmeden girmek...
Site de fotoğrafları görmeye başlayınca sizin gezinizin de fotoğraflarını inceleyip geçmiştim,bu sabah yazılarınızı da okumaya başladım ,çok güzel yazılmış yazılarınız için ayrıca teşekkürler.Ben okurken kısmen beliniz düzelmişti umarım sonlara doğru bu tekrarlamaz,çeşmenin yanında o yatışınızın...
Bir tane fotoğraf görsem diye çırpınıyorum,belki de görmemek daha iyi daha bir kötü olurdum herhalde o renkler içinde.Video yu da açamadım dediğim anda açıldı,önümde taze bahçeden yeni toplanmış domates ve simiti yerken video yu büyütüp izledim çok keyifli oldu sanki köyde gezer gibi hissettim...
L300 ün Türkiye de kendi alanında tartışmasız bir üstünlüğü var ,en baskın özelliği sağlamlığı araç karavan için biraz küçük ama 4x4 özelliği eklenince bir anda insanın gözüne daha bir güzel geliyor.
Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan
Bizi tüketim toplumuna çevirmeye çalışan sistemin mimarı kullandığı bilgilerde amcası Freud un verdiği bilgiler,çok güzel hazırlanmış bir yazı.
Tüketim Toplumunun Mimarı: Edward Bernays
Bundan 100 yıl kadar önce, Sigmund Freud tarafından insan...
Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan
Bir güzel aile ile tanışıyoruz. Angelo ve Angela… Çocukları Hybla, Lua ve Siria…
İtalyan aile 2005 yılından beri Sicilya’nın güney doğusunda yaşıyor. Ne bir apartman var etraflarında, ne de trafik… Muhtemelen şu anda kalkıp yanlarına gitsek oksijenin...
Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri
Bekir beye sonuna kadar katılıyorum,ayrıca şu anda bir çok firma pil endüstrisine ve güneş panellerine inanılmaz yatırım yapmakta ,çok hızlı yol katedileceğini düşünüyorum.Hüseyin bey bilgilendirme için teşekkürler.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
2.video da yanınızdan geçen bir tane araç gördüm,güzel doğası,güzel yolları ile çok keyif alınacak bir yol çeşidi benim adıma.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Atilla hocam tebrikler her zaman ki gibi keyifli imalatlarını takdir ediyorum umarım üretim aşamanda ki yenilikçi ve keyifli tarzını hiç kaybetmezsin.