Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Kim Nerede?

Çok üzüldüm Ferhat biz ameleler olarak bu tarz üzüntülere sık sık maruz kalıyoruz.
  2. mayıstosböce

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Hayatımın bir çok döneminde yaptığım işlerden sanırım bir şekilde hep balıkçılıkla işim oldu,sanırım araçlara olta atma vakti gelmiş.

3. mayıstosböce

Dikili'de Kamp & Karavan Tesis Yatırımı

Siz zaten en zorunu yapmışsınız ,kamping kurmak ve işletmek düşük maliyetli bir yatırım.Bundan dolayı ben olsam düşünmeden kurardım.Çünkü zarar haznenizin çok kabaracağını zannetmiyorum.Kurmadan önce zaten maliyet analizi yapacaksınız o yapacağınız maliyeti hemen kazanacağınızı düşünmeden girmek...
  4. mayıstosböce

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Site de fotoğrafları görmeye başlayınca sizin gezinizin de fotoğraflarını inceleyip geçmiştim,bu sabah yazılarınızı da okumaya başladım ,çok güzel yazılmış yazılarınız için ayrıca teşekkürler.Ben okurken kısmen beliniz düzelmişti umarım sonlara doğru bu tekrarlamaz,çeşmenin yanında o yatışınızın...

5. mayıstosböce

Fransa_provence 2015 Lavanta Gezimiz

Bir tane fotoğraf görsem diye çırpınıyorum,belki de görmemek daha iyi daha bir kötü olurdum herhalde o renkler içinde.Video yu da açamadım dediğim anda açıldı,önümde taze bahçeden yeni toplanmış domates ve simiti yerken video yu büyütüp izledim çok keyifli oldu sanki köyde gezer gibi hissettim...

6. mayıstosböce

Bizim 4x4 L300

L300 ün Türkiye de kendi alanında tartışmasız bir üstünlüğü var ,en baskın özelliği sağlamlığı araç karavan için biraz küçük ama 4x4 özelliği eklenince bir anda insanın gözüne daha bir güzel geliyor.
  7. mayıstosböce

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Çok keyifli gözüküyor çok.
  8. mayıstosböce

Sitemizin Yeni Şekli

Evet artık sorunsuz girebiliyorum ve çok hızlı.Tebrikler Sedat hocam çok yoruldunuz.

9. mayıstosböce

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan Bizi tüketim toplumuna çevirmeye çalışan sistemin mimarı kullandığı bilgilerde amcası Freud un verdiği bilgiler,çok güzel hazırlanmış bir yazı. Tüketim Toplumunun Mimarı: Edward Bernays Bundan 100 yıl kadar önce, Sigmund Freud tarafından insan...

10. mayıstosböce

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Keyifli keşifler.
  11. mayıstosböce

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Doğru görmüşsün Haşmet ,O çay ayağıma gelecek her zaman, böyle yazmış yaradan.

12. mayıstosböce

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Dalyan a gittiğin zaman haber ver şikayette bulunucam.
  13. mayıstosböce

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Sayenizde ders dinleyen çocuklara döndük,bu kadar ayrıntılı paylaşım için teşekkürler.
  14. mayıstosböce

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan Bir güzel aile ile tanışıyoruz. Angelo ve Angela… Çocukları Hybla, Lua ve Siria… İtalyan aile 2005 yılından beri Sicilya’nın güney doğusunda yaşıyor. Ne bir apartman var etraflarında, ne de trafik… Muhtemelen şu anda kalkıp yanlarına gitsek oksijenin...

15. mayıstosböce

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Bekir beye sonuna kadar katılıyorum,ayrıca şu anda bir çok firma pil endüstrisine ve güneş panellerine inanılmaz yatırım yapmakta ,çok hızlı yol katedileceğini düşünüyorum.Hüseyin bey bilgilendirme için teşekkürler.
  16. mayıstosböce

Bir Mayıs İşçi Ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun...

Ynt: Bir Mayıs İşçi Ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun... Ömrünü bu şekilde emek vererek geçiren dünyanın en büyük grubunun bayramını sevinçle kutluyorum.
  17. mayıstosböce

Aslı İle Alper'i Evlendirdik

Ynt: Aslı İle Alper'i Evlendirdik Harika olmuş,tebrik ediyorum herkesi.

18. mayıstosböce

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland 2.video da yanınızdan geçen bir tane araç gördüm,güzel doğası,güzel yolları ile çok keyif alınacak bir yol çeşidi benim adıma.
  19. mayıstosböce

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla hocam tebrikler her zaman ki gibi keyifli imalatlarını takdir ediyorum umarım üretim aşamanda ki yenilikçi ve keyifli tarzını hiç kaybetmezsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri