Arama sonuçlarınız

1. arch

Tayland - Bangkok - Pattaya

Ynt: Tayland - Bangkok - Pattaya ben bu geziyi 2008 şubat ayında gerçekleştirdim.gideceğim gün gelmişti.ve ben izmir uçağı ile istanbula yola çıktım.bangkok uçağım dogru hatırlıyorsam sabah 05.00 yada 06.00 idi.Ben de havaalanında gezinerek geceyi tamamladım ama turşum çıkmış tı.sabah saati...

2. arch

Ynt: Tayland - Bangkok - Pattaya öncelikle uzakdoğuyu çok merak ediyordum.O çekik gözlü gizemli insanların yakından gülümseyen yüzlerini görmeyi çok istiyordum.İş ortamının sıkntısından da uzazklaşmak için en uzaklara gitmek istediğim bir anımda ,ben bu yolculuğa çıkıp buraları keşfetmeliyim...
  3. arch

Ynt: Tayland - Bangkok - Pattaya Ben de bangkok pattaya gezisi izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.buraya gezi planı yapanlara belki faydamız dokunabilir.

4. arch

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu benim de bu siteyle tanışmam,motokaravan alma fikrimle başladı..zaten gezmeyi seven birisiyim..mimarım..motokaravan yaptırmak veönce karadeniz daha sonra avrupa turu yapmak istiyorum..önümüzdeki yıllarda..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri