Arama sonuçlarınız

1. niet

Sapanca Gölü Çevresi Kamp Alanı

Ynt: Sapanca Gölü Çevresi Kamp Alanı Sağolunuz, çok teşekkürler.

2. niet

Çok teşekkürler, sizler sağolun.
  3. niet

Teşekkürler, eksik olmayın. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

4. niet

Sizler sağolunuz İlhan bey.
  5. niet

Teşekkürler Ferhat bey :)

6. niet

Planladığımız gibi cumartesi akşamı Sapanca'ya ulaştık. Sahildeki restoranlardan birisinde yemeğimizi yiyip uyumak üzere karavanımıza yerleşmiştik ki, telefonla Bursa'da yaşayan dayımın vefat haberini aldık. Tabi apar topar geri döndük ve sonuçta Sapanca'yı gündüz gözüyle görememiş olduk. İlk...

7. niet

Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012

Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012 Araç fotoğraflarını sonunda yükledim: http://gezenbilir.com/index.php?topic=94046.msg1214948#msg1214948 :)
  8. niet

Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı Beğeniniz için teşekkürler :) Araç ruhsatta iki kişilik olarak geçiyor. Kemer olmasının yasal sorun oluşturacağını sanmıyorum ama yolculuk sırasında orada yolcu olmaması gerekiyor. Bu yapıdaki bir araçta üç kişilik ruhsat alınabilir mi bilmiyorum...
  9. niet

Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Daha önce söz verdiğim ama biraz geciken karavan fotoğrafları ilişiktedir :)

10. niet

Çok teşekkürler.

11. niet

Bu arada sayın fsirin, Poyrazlar'da nerede olacaksınız? Adres veya koordinat var mı? Daha önce hiç gitmedik çünkü.
  12. niet

Öneriler için çok teşekkür ederim. Poyrazlar alternatifini de görüyorum sitede. Belki bu hafta sonu plan değiştirip oradaki organizasyona da katılabiliriz. Kuşkusuz gezi sonrası her ne biriktirirsek burada paylaşacağım. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

13. niet

Değerli arkadaşlar, Sapanca Gölü civarında bu mevsimde bir-iki gün konaklamaya uygun kamp veya kamp dışı alan tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Forumu aradığımda çok net bir bilgiye ulaşamadım. Teşekkürler.
  14. niet

Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012 Sayın 58ayhan, görüntülerden kastınız İmaj Karavan web sitesindeki 3D görüntüler ise, başka bir araca aittir ancak benim aracımla birebir aynıdır.
  15. niet

Balon fotoğrafları Kaya Kamping'den

16. niet

Pardon, eklemeyi unutmuşum, 2x80=160 wattlık panel mevcut :)
  17. niet

Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012 Sayın carpediem69; aracımız Peugeot Boxer 15m3 2.2 Diesel İmaj Karavan yapımı. Kamp dışı alanlarda konaklamaya müsait, 2+1 kişilik yatma kapasitesi, banyo, Thetford 20 lt tuvalet, ocak, webasto, truma boiler, Neta otomatik uydu sistemi, 2 adet LCD TV...
  18. niet

Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012 Teşekkürler; sayın TUGAY58, kullandığım fotoğraf makinası son fotoğraf hariç Canon 5D Mark II. Sonbahar etiketli son fotoğrafı cep telefonuyla çektim, onun da markası Samsung GT-N7000. Görüşmek dileğiyle.

19. niet

Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012 İstek üzerine daha detaylı açıklama ve sayın 58ayhan'ın deyimiyle "güzel makina" ile birkaç fotoğraf daha aşağıdadır :) Gezimiz 23 Ekim sabahı Bursa'dan başladı ve 28 Ekim akşamı yine Bursa'da sona erdi. Toplam yaklaşık 1850 km. yol yaptık. İlk...
  20. niet

Acemi karavancılar olarak ilk gezimizi Kurban Bayramı vesilesiyle Kapadokya'ya gerçekleştirdik. İşte satır başları: Salı sabah Bursa'dan yola çıktık; Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir üzerinden Göreme'ye ulaştık. Planımızda giderken Hacıbektaş'a uğramak vardı ama vakit geç olduğu ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri