Arama sonuçlarınız

1. Tkc

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları paylaşımlar harika arkadaşlar, elinize emeğinize sağlık.. teşekkürler

2. Tkc

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) Herkese merhabalar, zerrin hanımın daveti beni her ne kadar katılım için cesaretlendirse de henüz sitenizde yeni bir bir üye olmaktan ötürü uzun soluklu bu türde bir geziye katılım sağlamam...
  3. Tkc

Melen Çayında Rafting

Ynt: Melen Çayında Rafting Merhaba zerrin hanım, Etkinlikleriniz Beğeni'den öte heyecan yaratıyor bende açıkcası.. Davetiniz beni onurlandırdı, gelmeyi çok isterim fakat bir aracım yok uçak yada otobüsle gelebilirim antalya ya ancak yalnızca bununla sınırlı değil çadır yada uyku tulumum da yok :(

4. Tkc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbuldum teşekkür ederim vedat, imzanı da çok beğendim bu arada
  5. Tkc

Yamaç Paraşütü Dersleri

Ynt: Yamaç Paraşütü Dersleri bilgi paylaşımı için teşekkürler, fakat bu işin kursunu nasıl ve nerede alabiliriz? maliyeti ve şartları nedir?

6. Tkc

Melen Çayında Rafting

Ynt: Melen Çayında Rafting öncellikle zeriin hanım fotoğraflardan ötürü teşekkürler, paylaşımlarınızla foruma gerçekten renk katmışsınız.. geçen hafta yağmur biraz bolcana yağdıydı :) acaba suyun debisi bekletilerimizi karşılar mı? merak ediyorum, birde istanbuldan servisi olan şirketler...

7. Tkc

16 Yaşında Dünya Turu

Ynt: 16 Yaşında Dünya Turu adam olayı bitirmiş zaten "yanında erkek olmadan WC e bile gidemeyen bayan" lar ;D :D ::)
  8. Tkc

Melen Çayı ve Rafting

Ynt: Melen Çayı ve Rafting foroğraflar çok güzel, teşekkürler..
  9. Tkc

En İyi Rafting Parkuru

Ynt: En İyi Rafting Parkuru kullanılmayan başlıkları mod. kilileyip bir süre sonra çöp kutusuna gönderse daha iyi olmuyor mu?

10. Tkc

Köprülü Kanyon'da Rafting

Ynt: Köprülü Kanyon'da Rafting köprülü kanyonu hangi tarihe kadar önerirsiniz?

11. Tkc

Rafting

Ynt: Rafting Merhaba arkadaşlar bu sporu profesyonel olarak yapan var mı? kendi botumu alıp çoruh'ta 10 günlük parkuru aşmanın hayalini kuruyorum.. Bu arada teşekkürler özlem., ellerine sağlık..
  12. Tkc

Sakarya Nehrinde 3 Gece 4 Gün 80 km Kano Turu

Ynt: Sakarya Nehrinde 3 Gece 4 Gün 80 km Kano Turu fiyat çok değil mi?

13. Tkc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar istanbuldan eyüp ben 85 doğumluym.. şu ana kadar birkaç sporla amatör olarak uğraştım, askerde mavi bereyken koşu ve dayanıklılıkta bölük 1.si, taburun en iyilerindendim ;) Hertürlü spor bende ilgi ve merak uyandırır aslında ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri