Arama sonuçlarınız

1. PASIFFLORA

Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler....

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... 1 Şubat 2009’ da ise İstanbul’daki arkadaşlar için küçük bir organizasyon düzenledik. Düğünden çok gezenbilire yaraşır bişey olsun dedik ve hep birlikte 2 saatlik boğaz gezisi yaptık. O gezideki organizasyon istedğim gibi...

2. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Bir ara o kadar yorulduğumu hissettim ki, Behiç’in omzunda ufak bir şekerleme yapmışım, uyuyan gelin :D Güldük, eğlendik, hep beraber yemek yedik, ertesi gün ise Ata’yı ziyaret ettik.
  3. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Ganimetleri Ayça’ya emanet edip dışarı zıplamaya çıktık;

4. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Akşam Ankara’da Gar Restaurant’a girince herkesin yüzündeki şaşkınlık görülmeye değerdi doğrusu.
  5. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Denizli’ye İzmir Gezenbilir ekibinden arkadaşlar gelip nikaha katılmıştı. Ancak bir yarımız halen eksikti. Bunun üzerine saat 14: 00 ‘de gerçekleşen nikahın arkasından yaklaşık yarım saat takı merasimi sürdü. Biter...

6. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Ardından Kurban Bayramı’nda aileler tanışıp söz yüzükleri takıldı. Ve 17 Ocak 2009’da da Denizli’de nikah töreniyle evlendik. ( Behiç Efe gözünü açıp kapayana kadar, ne olup bittiğini anlamadan oturttum nikah masasına...

7. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Sağolsun Tezzmertek hiç renk vermemiş ki Behiç beni karşısında görünce şaşkaloza dönmüştü. Böylece kaçamaklar yapamayacağını da anlamış oldu ;)
  8. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Arkasından Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle yola çıktık beraber, Behiç’i Aydın’da ailesinin yanında bırakarak, ben Denizli’ye devam ettim. Bayram dönüşü İstanbul’da görüşecektik artık. Ancak aklıma bi şeytanlık gelmişti ve...
  9. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Ardından geçen bir haftada Behiç Efe'yle zaman zaman konuştuk ama tamamen dostane, her ikimizin de aklında en ufak bir şey yok. Taa ki hafta sonu Sapanca'ya İstanbuldere'ye gidene kadar. Kadıköy'de buluştuk ve Moda'da...

10. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... İstanbul tarihi mekanlarda gerçekleştirdiğimiz gece fotoğrafı safarisinden;

11. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Bu mutlu hikayeyi anlatmayı ben keyifle üstlenebilirim :D Biraz uzun ama güzel bir hikaye Öncelikle herkese teşekkür ederiz, bebeği hep beraber kamplarda büyüteceğiz ;) Darısı başınıza diyerek hikayemize başlıyorum...
  12. PASIFFLORA

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Çiğdemcim ve Efe Bey, en genç gezenbilirci konusuna bir katkım olacak sanırım ;) Gezenbilirde tanışıp evlenen gezenbilirin ilk çifti olarak Behiçefe ve ben çocuğumuzu kamplarda yetiştirmeye kararlıyız, şimdilik...

13. PASIFFLORA

Amasya

Ynt: Amasya Elinize emeğinize sağlık, Amasya'yı tekrar hatırlattınız bizlere Bence Amasya'da görülmesi gereken yerlerden biri etnoğrafya müzesi olan Hazeranlar Konağı, diğeri ise Açık Hava Teşhiri (Bahçe)nde yer alan mumyalardır. Zira ben 2007 yılı yaz tatilinde Karadeniz Turu yaptığımda...
  14. PASIFFLORA

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Çok güzel yerler Kazdağları, aklım sizde kalacak :'( Ben Ekim 2008' deki kampa megane ile gitmiştim ( baskın yaptım desem daha doğru olacak galiba ), üstelik bir gün öncesinde felaket bir yağmur yağmıştı. Yolun sizi çok...
  15. PASIFFLORA

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Biz de cuma öğlen çıkıyoruz İstanbul'dan, cuma akşamından kampa başlayacağız yani ;)

16. PASIFFLORA

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Gelirken mangalımızı da alalım mı yanımıza? Yemek organizasyonu olmasına rağmen kullanır mıyız mangalları? Gerçi bizimki default ekipman zaten, 7 / 24 arabada hazır kamp malzemelerimiz :D :D :D
  17. PASIFFLORA

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Güzel bir etkinlik gibi görünüyor, hazırlıkta emeği geçen herkese teşekkürler. O halde liste yapmaya başlayalım :D 1 ) Selma ve Behiçefe ( İstanbul / Binek araç )
  18. PASIFFLORA

Safranbolu

Ynt: Safranbolu Teşekkür ederim, bir ara bilgisyarımda ne kadar fotoğraf varsa silindi. Bazı fotoğrafları da salyt gösterisi şeklinde düzenlemiş ve kardeşimin bilgiyarına yedeklemiştim. Şimdi o fotoları tekrar slayttan çıkarınca orjinal görüntüsü bozuldu tabii. Bu yüzden fotoğraflar güzel...

19. PASIFFLORA

Safranbolu

Ynt: Safranbolu Cinci Han ve karakol ile üçgen oluşturan alanda kalan, ancak ismini hatırlayamadığım yerde yemeğin tadı ise halen damağımda :D :D :D
  20. PASIFFLORA

Safranbolu

Ynt: Safranbolu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost