Arama sonuçlarınız

1. uda4a

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Sn çiğdem hn. Ankardan ulaşım konusunda ortak hareket etmek mantıklı olanı yanlız, temmuz ayından önce katılım bilgisini net veremem.

2. uda4a

Çantadaki Demir

Ynt: Çantadaki Demir Sn Alpsarica , Öncelikle çantanızı güle güle kullanın, Sorunuza gelince, Hiking, trekking vb aktiviteler için tasarlanmış ve sizinde satın aldığınız çantalarda, omuz ve sırt bölgesine binen ağırlığı bel bölgesine (kalça üstü) aktarılmasını sağlayarak, ağırlığı daha kolay...
  3. uda4a

ayakkabı tavsıyesı..

Ynt: ayakkabı tavsıyesı.. Sn ilkkan; ykarıdaki mesajımda belirtiğim üzere, doğa yürüyüşlerinde ayak bileğini saran, boğazlı bot türü ayakkabılar kullanılır.Bu tür ayakkabıların bisiklette ki kullanımı konusunda bilgim olmamakla beraber, taşıma sıkıntınız yok ise, bisiklet için ayrı, yürüyüş...

4. uda4a

Kocaeli yaylarında kamp ve yürüyüş planım

Ynt: Kocaeli yaylarında kamp ve yürüyüş planım tecrübe ile yaş her zaman doğru orantılı olmayabilir.Bence fikirlerinizi çekinmeden paylaşın, sizden büyük olabilirim belki ama sizin kamp tecrübeniz daha çok olabilir.
  5. uda4a

ayakkabı tavsıyesı..

Ynt: ayakkabı tavsıyesı.. Sn İlkkandemir, Aşağıda linkini verdiğim ayakkabı ise almak istediğiniz, eğer kullanım amacınız doğa yürüşleri ise genel olarak doğa yürüyüşlerinde boğazlı ayak bileğini saran ayakkabılar kullanılır.BUnlar da arasında sertlik derecesine göre aralarında ayrılırlar...

6. uda4a

Kocaeli yaylarında kamp ve yürüyüş planım

Ynt: Kocaeli yaylarında kamp ve yürüyüş planım Öncelikle, vermiş olduğunuz dosya sitesi linki virüs uyarısı vermektedir ve söz konusu link açılmamaktadır. 2-3 kişi olduğunuzu yazmışsınız, taşıyacağınız yükü düzgün dağılım yaparsanız, şu anda arazi yapısını bilmiyorum ama , sabahları erken...

7. uda4a

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Arkadaşlarımdan çok kullana olduğu için fiyat aralığına bakmadım ama DEUTER AIRCONTACT modelini size önerebilirim.
  8. uda4a

Araba ile Balkan Turu

Ynt: Araba ile Balkan Turu Sizi endişelendirmek istemezdim ama maalesef gerçek olan şeyler.Rastlantı olayı çok nadir olmakla beraber bilmenizde fayda olduğunu düşündüm.Eskiye göre çok yol katedildi, özellikle yaz dönemlerinde önlemlerde artırılıyor.
  9. uda4a

Araba ile Balkan Turu

Ynt: Araba ile Balkan Turu Merhabalar, Balkan turu ile ilgili size bilgi veremeyeceğim ama ileride benimde yapmak istediğim bir gezi. Fakat şu konuda sizi uyarmak istedim, illa ki sizin başınıza gelecek diye bir şey yok ama bilmekte ve önlem almakta fayda bulunmakta, Bulgaristan , her ne kadar...

10. uda4a

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Size şöle bir bakış açısı sunsam, ürün açıklamalarına bile bakarsanız, Deuter çantayı tercih etmeniz gerekir diye düşünüyorum. Aliminyum destek olması en büyük avantajı olmakla berebar, Deuter kalitesi zaten tartışılmaz.

11. uda4a

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Mücahit bey,aslında takip ettim ama direk adıma bir cevap göremedim, önemli değil benimki yedek olacaktı , bir başka arkadaşımızın işine yaramıştır. Teşekkürler yinede.
  12. uda4a

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Sanırım konu kapandı artık, tekrar emekleriniz için teşekkürler.

13. uda4a

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında Sn Olcay Genelde bu tarz ayakkabıları beğeniyorum, bilindik spor markalarında bu tarz ayakkabılar yok diye düşünüyorum. İlginize teşekkürler.
  14. uda4a

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında Arkadaşlar merhaba, Bugün nerdeyse bir kaç saattir bu ve buna benzer ayakkabı konusunda araştırma yapıyordum.Kullanım amacım şehir içinde olacaktı. Burada ki yorumları okuyunca tereddüt etttim.Aslında fiyat konusunda da tereddütüm vardı.Sizin düşünceniz veya...
  15. uda4a

Bana ''TREKKING'' i tanıtır mısınız ?

Ynt: Bana ''TREKKING'' i tanıtır mısınız ? Merhaba, Sizinde dikkatinizi çektiği gibi ülkemizde bu iki terim birbirine karıştırılmakta ve günübirlik doğa yürüyüşleri, Trekking olarak anılmaktadır.

16. uda4a

İstanbul'dan Karadeniz'e - Off Road ve Kamplı Tatil

Ynt: İstanbul'dan Karadeniz'e - Off Road ve Kamplı Tatil Çok detayını bilmemekler beraber genelde, doğa yürüyüş grupları, temmuz ve Ağustos aylarında ki etkinliklerini karadeniz bölgesine kaydırırlar, sanırım yağışların en az olduğu dönemlere denk geliyor. Şahsi düşüncem araç olması...
  17. uda4a

İstanbul'dan Karadeniz'e - Off Road ve Kamplı Tatil

Ynt: İstanbul'dan Karadeniz'e - Off Road ve Kamplı Tatil Forumda karadeniz ile ilgili bir çok başlık var.
  18. uda4a

TREKKING(UÇANSU)

Ynt: TREKKING(UÇANSU) Çok güzel paylaşım teşekkürler, yer,mekan mevki hk daha fazla bilgi alabilirmiyiz, mümkünse gps koordinatları. Not : bu kesinlikle şöyledir dememekle beraber nacizane fikrim, önerim, doğaya yürüyüşlerinde uzun pantalon kullanmanız ve mümkünse bileği saran ayakkabılar.

19. uda4a

nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? Sn Osman bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. "Bu konuda Yazılı bir KANUN ve Yönetmelik olmadığı gibi aksine de bir Kanun yoktur.. sizin sorduğunuz JANDARMA ile Operasyon yapan Jandarma'nın bakış açıları aynı olur ise sorun olmaz ama..." Sanırım biraz da...
  20. uda4a

nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? "gmrs sistem frekans aralığı ise uhf bandı 462.55000 ile 467.712500 dır. frs sistemle kullanılabilir. frs ile arasındaki fark ise, frs' ye müsade edilen çıkış gücü 5 watt, gmrs ye müsade edilen çıkış gücü ise 50 watt olmasıdır. Fakat ülkemizde gmrs ve frs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR