Arama sonuçlarınız

1. sadikkokoz

İshakPaşa Sarayı ( Doğubeyazıt )

Ynt: İshakPaşa Sarayı ( Doğubeyazıt ) Fotoğraf sevdasına düşünce insan karnının acıktığını çok geç anlıyor saat 16.00 ya yakın dı bizimçekimler bittiğinde ki zaten hava 15.30 gibi kararıyor. Hemen belediyenin orada bulunan Yöresel yemek yapan yerleri gezdik ama erken saatlerde bitiyormuş :( Bu...

2. sadikkokoz

Ynt: İshakPaşa Sarayı ( Doğubeyazıt ) Çok Teşekkürler
  3. sadikkokoz

Doğubayazıt ilçe merkezine 7 km. uzaklıkta, eski doğubayazıt'da ayakta kalabilen, tarihin en muazzam yapılarından biridir. çolak abdi paşanın 1685'de yaptırmaya başladığı saray, bir asır sonra 1784'de ii. ishakpaşa tarafından bitirilmiştir. yüksek bir kaya kütlesinin üzerinde, vadiye ve ovaya...

4. sadikkokoz

Mardin - Mor (Aziz) Gabriel Manastırı ( Sadık KÖKÖZ )

Mor Gabriel Manastırı, 397 yılında mor Şmuel ve Mor Şemun tarafındankurulmuş, Roma kralları Arkadius, Honorius ve küçük Theodosius'un bağışlarıyla inşa edilmeye başlanmıştır. ''Rahiplerin meskeni '' anlamına gelen ve süryanicede ''Dayro d'Umro'' dan türetülüp Türkçeleştirilmiş ''Deyrulumur''...
  5. sadikkokoz

Google Earth Uçuş Simülatörü

Google Earth Uçuş Simülatörünü Kullanma ( Dünyanın İstediğiniz Yerinde Kendi Uçağınızı Kullanın ) Google Earth'ten harika bir özellik.Google Earth uçuş simulatörü.Ctrl+alt+a yapınca ortaya çıkıyor.Bu Özelliği Kullanabilmeniz için En son sürümü indirmeniz lazım Ekran GÖRÜNTÜSÜ Biraz önce...

6. sadikkokoz

Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz

Gezi ile ilgili bilgi isteyen arkadaşlara herzaman yardıma hazırım Çekimlerde Tripot Canon Eos 50D Body 18-200 Lens Kullanılmıştır İyi Seyirler Sadık KÖKÖZ www.sadikkokoz.com

7. sadikkokoz

Terezin ( Nazilerin Toplama Kampı ) Çek Cumhurriyeti Sadık KÖKÖZ

Hani bazı olaylar vardır insan hatırlamak dahi istemez ama hatrından da bir türlü çıkmaz... Çok sevdiğin bir şeyi yitirirsin ya da sevdiklerinin acı çektiğini bilirsin ama elinden hiçbir şey gelmez. Sadece sen de aynı ızdırabı yüreğinin içinde bir yerlerde hissedersin... Terezin’e adım attığım...
  8. sadikkokoz

Karlovy Vary ( Çek Cumhurriyeti ) Sadık Kököz

Siz bu zamana kadar hiç zamanı ve mekanı unutarak bir sağa bir sola dönerek kendinizi akışa bırakarak bir şehri yada bir ilçeyi gezdinizmi? Alın size bu ilki yaşatacak bir yer Karlovy Vary Daha FAzla Fotoğraf ve Bilgiye kişisel web sitemden ulaşabilirsiniz. Fotoğraflar Sadık KÖKÖZ...
  9. sadikkokoz

Dresden Germany Fotoğraflarla

Ynt: Dresden Germany Fotoğraflarla Doğrudur Seval Hanım

10. sadikkokoz

Dresden Germany Fotoğraflarla

Prag turu sırasında İkinci dünya savasının son günlerinde 13-14 şubatta bombalanan alman şehrine gidilecek diye söylendiğinde ( aman ya bombalanmış bir şehirde tarihi doku kalmamıştır ) eminim söylenmiştim kendi kendime :) Savaşta en çok zarar görmüş alman şehri olmasına rağmen, hala...

11. sadikkokoz

Süper Star Ajda Pekkan Hasankeyf İçin Söyledi ( Sadık KÖKÖZ )

Ynt: Süper Star Ajda Pekkan Hasankeyf İçin Söyledi ( Sadık KÖKÖZ ) çok teşekkürler değerli yorumlarınız için Nejat Bey
  12. sadikkokoz

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Harika kareler elinize Sağlık

13. sadikkokoz

Süper Star Ajda Pekkan Hasankeyf İçin Söyledi ( Sadık KÖKÖZ )

Hürriyet Treni Kampanyası Kapsamında Hasankeyf Sular Altında Kalmasın Konseri İçin Ajda Pekkan Hasankeyf Köprüsünde Bir Konser Verdi. Konsere İlgi Çok Büyüktü. Bende o bölgede olduğum için konseri izleme fırsatım oldu ;) Konserde çektiğim fotoğraflar Fotoğraflar Canon EOS 50D Body 18-200...
  14. sadikkokoz

Kişisel Galeri ( Sadık KöKöZ )

Merhabalar Aranıza katılalı çok kısa süre oldu. Aslen Manisalıyım ama işim nedeniyle güneydoğu da çalışıyorum. 6 senedir yarı amatör fotoğraflar çekiyor ve bunları gerek kişisel web sitemde gerekse fotoğraf paylaşım sitelerinde paylaşıyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli. İnşallah...
  15. sadikkokoz

Nemrut 2009

Nemrut a gidebildim en sonunda:) Neden daha önce gitmediğim konusun da bu doğa harikası güzelliği görünce inanın çok sordum bu soruyu kendi kendime. İnanılmaz bir havası var. Ağustos ortasında bile ceketle dolaşmak zorundasınız. Bol bol fotoğraf çekme imkanım oldu . Buraya ufak boyutlarını...

16. sadikkokoz

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) Şırnak Cizre de hafta sonu trekking yürüyüşleri düzenleyen bölgede görev yapan öğretmenlerden oluşan bir ekip var . bilgilerinize
  17. sadikkokoz

Trekking Grupları (Ege)

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Anemon Trekking Grubu 9 Yıldan Bu yana Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde her hafta sonu trekking faaliyetlerine devam eden Manisa Anemon Trekking Grubu 2009-2010 yılı Trekking faaliyet programı açıklandı. Manisa ve yakın illerde bulunan arkadaşları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri