Arama sonuçlarınız

1. kadir_61

Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:) Saol kardeşim hemen hemen bütün açtıgım topiclerde yardımcı oldun ama tek atımlık bir mermim var başka yok o yüzden gözümü karartıp alırsam hayatım gerçekten değişebilir kayacak şekilde:) o yüzden çok acele edip hüsrana uğramak...

2. kadir_61

Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

Arkadaşlar uzun zamandır cj arıyorum fakat bir türlü aradıgım fiyatlarda özelliklerde bir araç nasip olmadı kış geliyor malüm bir an önce bir cj almak istiyorum fakat bir türlü karar verip alamıyorum güzel bir araç buluamadım sizin görüşlerinizin benim için çok önemi var yardımcı olursanız çok...
  3. kadir_61

Cj5

Ynt: Cj5 aracın resimi

4. kadir_61

Cj5

Ynt: Cj5 Bu araç bana nasip olmadı ama belkide ilk defa bu kadar üzüldüm diyebilirim tam aradıgım donanımlarda bir evlattı ama malesef ben istanbula gidene kadar araç satıldı bu aracı tanıyan bilen varsa yada bir bilgisi paylaşırsa sevinirim iyi forumlar
  5. kadir_61

Cj5

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse trabzondan istanbula pazartesi günü bu aracı almaya gitmeyi düşünüyorum araç istanbul sarıyerde o civarda baktırabilecek oldugum tavsiye edeceğiniz ustalar varmı yada alırken nelere dikkat etmeliyim bide araç hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim iyi...

6. kadir_61

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım sizce orjinallik olarak üsteki paylaştığım araçmı yoksa bu araçmı daha iyi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoeum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-boylesi-yok-132694339/detay

7. kadir_61

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım lastiklerin kaplama olup olmadığı hankında bir bilgim yok direksiyona gelince hidrolik yağı kaçırıyormuş ön takımında'da rotbaşları rotiller felan gibi küçük keyfe keder sıkıntıları varmış yorumlarınız için tşk ederim daha geniş bir kapsamlı yorumlarla bekliyorum bir an...
  8. kadir_61

Çok Acil Yardım

Merhaba arkadaşlar çocukluktan beri hayalimde hep cj5 vardır fakat kime sorduysam yoK oldugu yerde arıza yapıyor uğraşamazsın kalırsın sanayilerde keyif alamazsın gibi sürekkli bu tarz söylemlerde karşılaştım fakat bunlara rağmen kimse beni caydıramadı maddi imkanlarım biraz kısıtlı olsa dahi cj...
  9. kadir_61

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı Mrb arkadaşlar 1 hafta önce 92 model lada niva aldım ilk fırsattı lpg sini fulledim 53 milyon aldı 25 litre gaz aldı yani 25 litre yakıtla 125 km yol yaptım bu yakıt oranı bana fazla gelince direk karbüratörcüye gittim karbüratörünü A-Z ye yenilettirdim 150 lira para...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri