Arama sonuçlarınız

1. Disco300Td

Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Bana uyar, deneme süreci de iyi fikir. Benim Disco'ya Otomekanik Hüseyin ustanın yanından ayrılan Nesimi usta bakıyor. Maslak sanayide. Benim de onunla konuşmam lazım, aynı gün içerisinde takası organize etmemiz iyi olur. Roof Rack'le...

2. Disco300Td

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Erdal Bey, Transfer kutusundaki 1,22 daha yüksek bir oran, 1,41'i söküp bunu takarsanız rampada daha da zorlanırsınız. Ame bende şuanda 1,22 var sizdeki 1,41le takas etmeyi düşünebilirim. Bir de aracınızın satılık ilanını görmüştüm, hala...
  3. Disco300Td

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Erdal Bey, değişimi yaptınız mı bilmiyorum ama aynı sorun bende de olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Fabrika çıkşı Disco1 300td'lerde R380 şanzuman ve transfer kutusu LT230 dur. Transfer kutunuzun seri numarasını okuyun, (aracın altına...

4. Disco300Td

Hacıllı - Göksu Köyleri Dereyatağı Rotası Haritası (19 Temmuz 2008)

sağolun Uğur bey. Haritayı metine eklemeyi ancak başarabildim, böyle daha iyi oldu galiba..
  5. Disco300Td

Hacıllı - Göksu Köyleri Dereyatağı Rotası Haritası (19 Temmuz 2008)

Jeep34 - Uğur Bey'in verdiği tarif üzerine Hacıllı köyüne GPSsiz ve fotoğraf makinasız bir keşif gezisi yaptım. Uğur Bey'in yol tarifi şöyle: Şile'den Ağva istikametine giderken, ilk köy olan Çayırbaşı'dan yol ikiye ayrılır. İkiside Ağvaya gider. Siz sağdaki Ağva yolunu(soldan...

6. Disco300Td

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, ben Cahit Musal Doğa tutkum üniversite yıllarında dağcılık ve kaya tırmanışı sporuyla tanışmamla başladı. 40 yaşıma merdiven dayadığımda ise uzun yıllardır hayal ettiğim bir arazi aracına sahip oldum. En büyük mutluğum eşim ve 2 oğlumla doğada zaman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri