Arama sonuçlarınız

1. Ç

Uyku Tulumu İçin Kılıf- Çanta Lazım

Arkadaşlar bende eski bir uyku tulumu var, ne zamandır kullanılmıyordu, çantası kaybolmuş, acaba buna bi çanta nereden alabilirim, ya da nasıl bir şeyler uydurabilirim, tam ölçülerini bilmiyorum ama standart bi insan boyunda ve 1900 gr ağırlığında. Kamp malzemeleri satan yerlerde bulunur mu acaba?

2. Ç

"Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor

Ynt: "Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor İlk bölümü az önce yayınlandı. Güzeldi, karıncaları falan yedi, larvaları çıkardı yuvasından ham yaptı ;)
  3. Ç

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Selamlar yukarıda söylediğiniz erken ikaz sistemleri nedir, nasıl bir şeydir? Googla'dan arattım pek bir şey bulamadım.. Acaba bunlar hakkında bilgi alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Link vs. de olur. Çok teşekkür ederim..

4. Ç

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Merhaba, bahsettiğiniz koyun adı nedir? Orada kamping var mı yoksa free mi takılıyor kampçılar? Biz de oraya gidelim bari, dediğiniz gibi sonra Kelebekler vadisine de uğrarız :)
  5. Ç

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Ama sadece 23 bölüm olarak Türkçe dublajı mevcut, sizdeki de o bölümler galiba..

6. Ç

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba, bahsettiğim ayakkabıyı mı kullandınız? Bir şey daha sorucam, ayakkabının dışı süet değil di mi?

7. Ç

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar bu ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 haftalık 10 günlük kamplarda ve tabi ki yürüyüşlerde kullanıcam çok da zor koşullarda kış kıyamette karda pek değil yani, ama su geçirmemesi önemli.. Fiyatı uygun geldi, çok da şık görünüyor.. Lafuma'nın en ucuz...
  8. Ç

Çanta Alacağım, Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Çanta Alacağım, Hangisini Tavsiye Edersiniz? Cevaplar için teşekkürler.. Pazartesi gidiyorum Timberline Elan 70 lt.liği almaya.. çok heyecanlıyım ;D
  9. Ç

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... Çok güzel bi rezillik bu :)

10. Ç

Ynt: Çanta Alacağım, Hangisini Tavsiye Edersiniz? @A.Argun, @ceranus, cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnternetten almayı düşünüyordum ama sanırım mağazaya gidip görüp deneyip öyle alsam daha iyi olacak. Bi model daha gördüm o da kafama takıldı, resimlerinde de gayet çekici görünüyor...

11. Ç

Arkadaşlar merhaba.. ben kampçılığa yeni başlıyorum, henüz yeterli ekipmanım yok, yeni yeni oluşturmaya çalışıyorum. İşten fırsat bulduğum an şu 2-3 hafta içinde arkadaşlarla bi kamp olayına girelim diyoruz. Şimdi benim bi tane 40 ltlik sırt çantam var ama geçen sene Ankara'da bir seyyar...
  12. Ç

Doğada Çadırda Kamp Hayatı

Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı Bunu ben de merak ediyorum :)

13. Ç

Ankara Çadır Kamp Alanları

Ynt: Ankara Çadır Kamp Alanları Merhaba, Google'a "ankara kamp alanı" yazdım ve karşıma şu linkler geldi.. http://www.agaclar.net/?id=showthread&t=13104 http://www.erbakaravan.com.tr/kamp_karavan_yerleri.html http://www.ankaravizyon.com/turizm/kamp-ve-karavan-turizmi...
  14. Ç

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Buena Vista Social Club - Veinte Anos http://fizy.com/s/1jpqmq
  15. Ç

Tekke Köy (Absal Musa Şenlikleri) ve Gömbe (Uçansu) Gezimiz

Ynt: Tekke Köy (Absal Musa Şenlikleri) ve Gömbe (Uçansu) Gezimiz Güzel gezi.. :) başka resim yok mu?

16. Ç

Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi

Ynt: Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi 2 filmi de izledim mükemmel filmler herkese tavsiye ederim
  17. Ç

Munkunse Tavsıye

Ynt: Munkunse Tavsıye Merhaba. Bahsettiğiniz kampingin adı ney? Fethiye'ye yolumuz düşerse gitmeyelim oraya :)
  18. Ç

fethiye deki kamp yerleri

Ynt: fethiye deki kamp yerleri Teşekkürler, yalnız resimlerin boyutu biraz küçük olmuş, büyük halleri varsa süper olur

19. Ç

Harmanköy - Bilecik Kanyonu

Ynt: Harmanköy - Bilecik Kanyonu Aman Omar Bey yılanlara dikkat :) .. kolay gelsin..
  20. Ç

Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun

Ynt: Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun Ağustosun sonu gibi biz de Fethiye'ye doğru yola çıkıcaz, @derindeniz1, bilgi için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri