Arama sonuçlarınız

1. stater

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Araç seçimi için örnek teşkil etsin diye bir kaç resim ekleyeyim.-2

2. stater

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Araç seçimi için örnek teşkil etsin diye bir kaç resim ekleyeyim.-1
  3. stater

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Lastiğiniz ne olursa olsun, keskin virajlara girerken hızınızı azaltmalısınız. Hele ki ıslak yolda daha dikkatli olmalsınız. BU tüm bu tarz 4x4 araçlar için geçerlidir. Hız yapacaksanız hiç bulaşmayın. Bu yaştaki araçlar artık hobi (ağır offroad yapanlar) ve keyif amaçlı kullanılmalıdır diye...

4. stater

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

Benim aracın durumunu kontrol ettim. GC 2004 CRD. Toplamda 3 çağrı görünüyor. Bunların 2 si giderilmiş. Ancak 2015 yılındaki giderilmemiş. 2015'teki konu ön hava yastığı sistemi ya da emniyet kemeri ile ilgili ve kazaya sebebiyet verebileceğinden bahsetmiş. Özellikle emniyet kemeri sebepsiz...
  5. stater

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Süper bir araba almışsınız. Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. Bir araba aldı isen bineceksin. Dizelse daha da bineceksin. Akan su mu akmayan mı pislik tutar? KM yapmış araba bakımlıdır.

6. stater

İzmir Aliağa'da Makine Kimya'dan Satılan Kapalı Kasa Defender

Arkadaş, devlet saklıyorsa, millet tabii saklar. Benimki de saçma bir konu olmuş. Kusura bakmayın.

7. stater

28 Kasım 2017 tarihli ihale de açık artırmaya kalmış bir sürü araç var. Seymen Hurdadakilerin ne olduğu belli değil. Bilen varsa buraya yazsın. MKE Hurda Rekabet hukuku ile ilgilense iyi olur.
  8. stater

En son yapılan ihale'nin sonuç listesini de inceledim. Araçlar hakkında bilgi yok. 48000 ne satılan aracın (Kapalı Kasa) motoru şanzumanı hakkında bilgisi olan var mı burada?
  9. stater

İhalede ki araçların motor türleri hakkında bilgi nerede bulunabilir?

10. stater

Bekar Insanları Ayrıştırıp Almayan Kamp Yeri Ile Ilgili...

Umarım ilgili birimler bu tür işletmelere denetimlerini sıklaştırırlar. Bekar diye, alkol alıyor diye, namaz kılıyor diye, kitap okuyor diye insanlara kötü gözle bakmak gericiliktir, bölücülüktür. Devlet vardır bir suç varsa devlet gereğini yapar.

11. stater

Cevabınız için teşekkür ederim. Değişik fiyatlara gitmiş araçlar. malum sitedeki 300 TDI lar ilanlardan kayboldu bu arada..
  12. stater

İhale ve sonuçlarını nereden takip edebiliriz?

13. stater

2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi

Cevabınız için teşekkür ederim. Bulunduğum şehirde OBD 2 cihazı olan bir servis olmadığını (Kırık olanı varmış) öğrendiğimden hata kodunu öğrenemedim. Ancak Ankara'daki HMC deki ustaya sordum. bir süreliğine yağı algılayamamış ve kendini korumaya almış olabileceğini söyledi. Bana da mantıklı...
  14. stater

2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi

Yeni bir konu açmak istemediğim için buradan devam edeyim dedim. 2004 WJ 2.7 CRD araç sahibiyim. Dün gece tam Afyonkarahisar'da Köroğlu belinde aracımın yağ lambası yandı araç istop etti ve ben sağ tarafta tam zirvede sağa çektim. Yağı kontrol yola çıkmadan kontrol etmiştim. Bir daha ettim. Yağ...
  15. stater

Ankara Servis

Aracımı HMC'ye götürdüm. Gerekli bakımı yapıldı. HMC den memnun kaldım. Önerenlere ve HMC Murat ustaya teşekkür ederim.

16. stater

Ankara Servis

Teşekkür ederim.
  17. stater

Ankara Servis

Ankara'da Jeep Grand Cherokee 2.7 aracımı 10 binlik bakım yaptırabileceğim servis önerisi verebileceklere şimdiden teşekkür ederim.
  18. stater

Yardım-bilgi

Ankara'ya gittiğimde araştırıp bulurum. Teşekkür ederim.

19. stater

Yardım-bilgi

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ankarada defender'in dilinden anlayan bir usta bulmakta fayda var sanırım. Önerileriniz varsa memnun olurum.
  20. stater

Yardım-bilgi

Sevgili Üstadlar, Malum sitedeki 1989 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 51.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 383757358 ilan hakkında görüşlerinizi yazabilirseniz çok müteşekkir olurum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri