Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lastiğiniz ne olursa olsun, keskin virajlara girerken hızınızı azaltmalısınız. Hele ki ıslak yolda daha dikkatli olmalsınız. BU tüm bu tarz 4x4 araçlar için geçerlidir. Hız yapacaksanız hiç bulaşmayın. Bu yaştaki araçlar artık hobi (ağır offroad yapanlar) ve keyif amaçlı kullanılmalıdır diye...
Benim aracın durumunu kontrol ettim. GC 2004 CRD. Toplamda 3 çağrı görünüyor. Bunların 2 si giderilmiş. Ancak 2015 yılındaki giderilmemiş. 2015'teki konu ön hava yastığı sistemi ya da emniyet kemeri ile ilgili ve kazaya sebebiyet verebileceğinden bahsetmiş. Özellikle emniyet kemeri sebepsiz...
Süper bir araba almışsınız. Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. Bir araba aldı isen bineceksin. Dizelse daha da bineceksin. Akan su mu akmayan mı pislik tutar? KM yapmış araba bakımlıdır.
28 Kasım 2017 tarihli ihale de açık artırmaya kalmış bir sürü araç var. Seymen Hurdadakilerin ne olduğu belli değil. Bilen varsa buraya yazsın. MKE Hurda Rekabet hukuku ile ilgilense iyi olur.
En son yapılan ihale'nin sonuç listesini de inceledim. Araçlar hakkında bilgi yok. 48000 ne satılan aracın (Kapalı Kasa) motoru şanzumanı hakkında bilgisi olan var mı burada?
Umarım ilgili birimler bu tür işletmelere denetimlerini sıklaştırırlar. Bekar diye, alkol alıyor diye, namaz kılıyor diye, kitap okuyor diye insanlara kötü gözle bakmak gericiliktir, bölücülüktür. Devlet vardır bir suç varsa devlet gereğini yapar.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bulunduğum şehirde OBD 2 cihazı olan bir servis olmadığını (Kırık olanı varmış) öğrendiğimden hata kodunu öğrenemedim. Ancak Ankara'daki HMC deki ustaya sordum. bir süreliğine yağı algılayamamış ve kendini korumaya almış olabileceğini söyledi. Bana da mantıklı...
Yeni bir konu açmak istemediğim için buradan devam edeyim dedim. 2004 WJ 2.7 CRD araç sahibiyim. Dün gece tam Afyonkarahisar'da Köroğlu belinde aracımın yağ lambası yandı araç istop etti ve ben sağ tarafta tam zirvede sağa çektim. Yağı kontrol yola çıkmadan kontrol etmiştim. Bir daha ettim. Yağ...
Sevgili Üstadlar,
Malum sitedeki
1989 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 51.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 383757358
ilan hakkında görüşlerinizi yazabilirseniz çok müteşekkir olurum.