Arama sonuçlarınız

1. alican4153

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Evet aracımı sattım fiyatı baya düşürdüm 11.000 tl ye verdim en son,teşekkür ederim :) Şimdilik binek araç kullanıyorum inşallah ilerleyen zamanda tekrar 4x4 alacağım ;D

2. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Vallahi Adaş çok çektim çok masraf ettim zarar ettim,sattım sattıktan sonra parayı altın yaptım bir de ordan zarar ettim ;D ;D ;D
  3. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet Bey belki farklı masraflarda edilmiş olabilir araca,Alicanında dediği gibi eğer araç temiz sorunsuzsa bence de 11,5 gibi rakama alınabilir yanında orjinal jant ve lastiği var,ön tampon ve vincide var.

4. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Aynen katılıyorum sana Adaşım,eski araçta boyanan bence daha mantıklı temizlenmiş oluyor zaten boyanmamış olanı bulmakta zor garaj arabası olacak hiç güneş görmeyecek vs. Çok yatan arabada iyi değil,arkadaşım 2 sene yatmış Range Rover Classic aldı km...
  5. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Tabii işin o kısmı da var, ben aracı gördüğümde diğer ferozanın federal lastikle gidemediği yeri normal lastikle gitmişti güzel gaz yiyordu tabii arada lastik ebat farkı var. Aracın orijinal oluşu çok hoşuma gitmişti "çil çil" derler ya aynen öyleydi :)...

6. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Yok ben ilgilenmiyorum başka bir üyemiz sormuş aracı ;D Sahibinin aldığı fiyata bakılırsa benim Kartepede gördüğüm araç,bana da o fiyata aldığını söylemişti :)

7. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu araba geçen kış kartepede gördüğüm araba,boyası falan resimlerdeki gibi tertemizdi ilk sahibinden alıp sadece motorunu yeniledik demişlerdi ve at lastikle karda çok güzel ilerliyordu eğer o arabaysa bence güzel :)
  8. alican4153

Satılık 5x114,3 Et -28 Devino Jant Ve 235-75-15 Federal Couragıa Mt Lastik

Ynt: Satılık 5x114,3 Et -28 Devino Jant Ve 235-75-15 Federal Couragıa Mt Lastik fotoğraflar
  9. alican4153

Satılık 5x114,3 Et -28 Devino Jant Ve 235-75-15 Federal Couragıa Mt Lastik

Jant lastik yaklaşık 1000 km kullanılmıştır,1 veya 2 kere hafif araziye girmiş daha sonra asfaltta kullanılmıştır.Şu an araç üzerinde takılı değiller. Satılık ürünler arkadaşıma aittir takımına 2000 tl istemektedir. İrtibat: Mert ANÇEL 0541 579 19 91

10. alican4153

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Maşallah çok güzel bir araç çıkıyor ortaya,yurtdışı internet sitelerinde gördüğümüz araçlar artık ülkemizde de yapılıyor :)

11. alican4153

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Çok güzel bir araç almışsınız hayırlı olsun.
  12. alican4153

Yeni Vitaram

Ynt: Yeni Vitaram Bekir Abi hayırlı olsun yeni aracın :)

13. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi İlk arabam ya kopamadım hala ferozadan :D
  14. alican4153

Başınız Sağolsun Vural Bey..!

Ynt: Başınız Sağolsun Vural Bey..! Başınız sağolsun,allah sabır versin...
  15. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Feroza ilanlarına bakarken bu aracın ilanına rastladım,ferozanın atası ;D Türkiyede yoktur diye tahmin ediyordum ama varmış :)...

16. alican4153

Okumanızı Tavsiye Ederim

Ynt: Okumanızı Tavsiye Ederim Büyük geçmiş olsun,tüm yaralılara allah şifa versin. Bu gerçekten çok önemli bir konu,iki adımlık yere bile gitsem emniyet kemeri takmayı alışkanlık ettim kendime dediğiniz gibi herkeste böyle yapmalı.
  17. alican4153

THE KING

Ynt: THE KING Efsane araba 8) 8)
  18. alican4153

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Ynt: Re: Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel 35e geçip birde makasları yukarı aldın mı tadından yenmez İsmail Abi :) :) Teşekkür ederim Abi teklifin için bir geziye gelicem inşallah :)

19. alican4153

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

İsmail Abi 24 mart gezisiyle ilgili youtube a yüklediğin bütün videoları tek tek izledim ;D patrol(05) isimli videoyu da tekrar tekrar izledim maşallahı var arabanın roket gibi çıkmış yokuşu vallahi ;D
  20. alican4153

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Evet yükseltmesiz sığıyor sıkıntı yok ;D su akma sesini çok düşündüm ama aklıma bir şey gelmedi adaş :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri