Arama sonuçlarınız

1. narses

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul slmlar eğitimler ne durumda acaba?? etkiliklere nasıl katılabilirz?? ;)

2. narses

Son Göçerler

Ynt: Son Göçerler yörüğün evini bir katır taşır, keyfini kırk katır taşıyamaz" Yaşar Kemal zorla iskan edilen Yörüklerin dramını **Binboğalar Efsanesi ** adlı yapıtında ne güzel işlemiştir.Sıcak, bataklıklar,sinek sıtma vs vs Bu ülkenin gerçek sahipleridir yörükler: ata, çocuk, torun...
  3. narses

likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor

Ynt: likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor Çok güzel bir yürüyüş ama iş sezonu malum :-[

4. narses

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 Rh(+) İstanbul
  5. narses

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Can Dündar'ın (ramazan ayını geride bırakmadan önce yazılmış)yazısından bir paragraf Öyle severdim ki seni küçükken… Yok; ben küçükken değil; sanki sen küçükkendi bu… Elbette o zaman da mukaddes bir huşu ile çıkagelirdin; ama kasvetten uzaktı...

6. narses

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) ben de gelirim çok güzel bir etkinlik valla.. Gökhan Aydın

7. narses

Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı

Ynt: Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı yazdığım mesajdan neler anlamışsın??? Bizim kütüphanemize 10 adet verildi ve hiç birinin üzerinde heryangibir siyasi partinin reklamı yok.. Kitap teminin de belediyenin görevleri arasında..
  8. narses

Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı

Ynt: Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı Belediyeye basın ve kültür bölümüne uğrarsanız reklam amaçlı 100 temel eseri veriyorlar bilginize...
  9. narses

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) çok tşklerr çok hızlıısnız :)

10. narses

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) slmlar grupta etkinlikte rehber bilirkişi olacak mı acaba?? gezilen yerleri tarihini anlatacak .. fotoğraf çekimyle ilgili bilgi verebilecek???tşkler

11. narses

Engelli Değil Yelkenli

Ynt: Engelli Değil Yelkenli istanbuldayım ama tatil dönemlerindeki etkinliklere katılmak isterim.. iii çalışmalr
  12. narses

Engelli Değil Yelkenli

Ynt: Engelli Değil Yelkenli çok faydalı bir çalışma ve prje olmuş.. Gönüllü olarak her zaman yanınızdayım

13. narses

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Ben de katılmak istiyorum İstanbulda yeniyim benim için harikanolcak gece gezisi.. Ben Gökhan Aydın...
  14. narses

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. hayırlı olsun!sonuna kadar destekliyorum!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri