Arama sonuçlarınız

1. vanBartu

Peugeot Boxer 15m3 Karavan Yapımı 2013 Model 16000 Km'de

Üstadım merhaba, Kurgu çok güzel, videonuzu da izledim ama detay vermediğiniz hiç fikir edinemedim. Naçizane görüşümdür. Gelişme varsa paylaşırsanız sevinirim.

2. vanBartu

2010 Peugeot Boxer L4h3 Yapımı-vanbartu

Evet yarı fiyatı veya 1/3 gibi fiyatı var ancak bizim içimize sinmedi o tarz bir havalandırma. Bütçeye göre tercihler değişebilir ama gün sonunda üç aşağı beş yukarı hepsi aynı işe yarıyor. Projelerimizi durdurmasın tercihler :)
  3. vanBartu

Merhaba. Teşekkür ederiz. İlk olarak Remis Vario2 baktık ancak stoklara Nisan ayında ancak gelebileceğini ilettiler. Sonra Dometic inceledik. Biraz pahalı geldi. Fiamma da yoktu. SkyMaxx biraz zorunluluk oldu gibi. Aslında ışıklı olması işimize gelmedi değil. Tek sıkıntısı -bize göre- beyaz...

4. vanBartu

Ha unutmadan; Arka tarafta U şeklinde yaşam alanımız olacak. Sağ ve sola 2 adet Berhimi 90x50 cm. pencere, Mutfak girişte L şeklinde olacak ve buraya da 110x45 cm. Berhimi pencere, Mutfak alanına 40x40 Skymaxx ışıklı, Oturma alanına yine 40x40 Skymaxx ışıklı heki siparişlerimizi verdik...
  5. vanBartu

Tekrar merhaba, Elektrik projemizi aşağıdaki gibi şekillendirdik. Üstadlar inceleyip yorum yaparlarsa çok seviniriz.

6. vanBartu

Yeni Bir Motokaravan Yapmak Isteyen ?

Merhaba. Aracımızı L4H3 istedik çünkü oğlumuz için ranza yaptırmamız gerekliydi. Kendi aracımızın detaylarını forumda paylaşıyorum. Oradan kontrol edebilirsiniz. Aracın içinin ilk hali ile son hali arasında dağlar kadar fark var. Yaklaşık 1 ay temizlik yaptık.

7. vanBartu

Herkese merhaba, Aracı alışımızın üzerinden yaklaşık 5 hafta geçti. Geçen haftada az zaman bulabildiğimizden araç tabanındaki delikleri Dayson ile kapadık. Üzerlerini alüminyum bant ile kapadık. Akümüz zayıftı. Yine Mutlu Akü tercih ettik 100A. Fotoğraf eskisi. Çıkarmışken havuzunu da...
  8. vanBartu

Yeni Bir Motokaravan Yapmak Isteyen ?

Selamlar. Aynı şekilde biz de yapım aşamasındayız. Şu anda heki ve pencereleri alım arefesindeyiz. İzolasyon malzemelerimizi de aldık. Kısmetse bu haftasonu pencerelerimizi ve hekilerimi takacağız. İrtibat halinde kalalım.
  9. vanBartu

Herkese selam, Biz aracımızın içinin temizliğini bitirdik. Antipas ve boya işlemlerimizi tamamladık. Şimdi sırada kaporta, dış boya için bir usta bulmak ve beklemek.

10. vanBartu

Bugün şoför mahali üstünü tamamen söktük. İyi ki sökmüşüz. Tavandaki iki yuvarlak delikten birinin tıpası olmadığından içeri hafif su almıştı yağmurdan sebepli. Bu tıpayı temin edip deliği kapatmak elzem.

11. vanBartu

Herkese merhaba, Nasipse ailecek keyifle seyahat edebileceğimiz bir motokaravan yapmayı planlıyoruz. İlk iş olarak yaklaşık bir senelik arayışın sonunda 2010 model Peugeot Boxer 17 metreküp panelvanımızı satın alarak işe başladık. Bizim için büyük bir adım tabi. Onca zaman düşük kmli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri