Arama sonuçlarınız

1. muzafferkrgz

1991 Jeep Xj Otm. Şanzıman Yağı

motul sayfasından arac bilgilerini girerek aracda bulunan tüm sıvıların özellikleri ve litresi ve alternatif kullanabileceklerin yazıyor Motorum İçin Hangi Ürün?

2. muzafferkrgz

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

şimdiye kadar bir çok arazı aracı kullandım cherokee XJ kare kasa kadar keyif veren bir araç yok evet biraz masrafı oluyor fakat bana göre kullanıcısı bağlı bakımlarını zamanında ve düzeli yaparsanız ve sizden önceki sahibi de düzenli ve zamanında bakım ve arızalarını tam yapmış ise kolay kolay...
  3. muzafferkrgz

1998 Cherokee 4.0 Limited Alt Denge Kolları

Şakir usta ile görüştünüz mü

4. muzafferkrgz

Xj Ön Şaft Boşluğu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. muzafferkrgz

Xj Ön Şaft Boşluğu

Resim varmi SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. muzafferkrgz

Bulacaginizdada kaynak olacak buyuk ihtimal SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. muzafferkrgz

elinize burçlar dan bir tane örnek aldığınızda aynısından piyasada bulabilirsiniz kolların çıkmasını almanıza gerek yok kollarda bir hasar yok ise. aldıklarınızın burçları nasıl olacak bilemezsiniz poliüretan burç diye aradığınızda rahatlıkla bulursunuz
  8. muzafferkrgz

Direksiyon Saplamaları....

DİERKSİYON SABİTLEME APARATI VE SOL ŞASE GÜÇLENDİRMESİ YAPMALİSİN
  9. muzafferkrgz

Xj Ön Şaft Boşluğu

Benim aracimda difransiyel porya bilyasi arazi sanzumani bile dediler marfsallar cikti saftci en saglami ankarada isen tavsiyede buluna bilirim SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. muzafferkrgz

Xj Ön Şaft Boşluğu

KAYDIRICIYI ŞAFTCI MI İSTEDİ YOKSA MEKANİK USTASI MI ARACINIZI BİR ŞAFTCIYA GÖSTERİN

11. muzafferkrgz

Track Bar Ve Pitman Arm ?

aracının üzerindeki lastikler mud mu at mı
  12. muzafferkrgz

Track Bar Ve Pitman Arm ?

TRACK BAR VE DİREKSİYON AMORTİSÖRÜNÜ KONTROL ETTİR KASADAKİ SALLAMA GENELLİKLE TRACK BARDA YAPAR DİYE BİLİYORUM BENZER DURUM BENİM ARACIMDADA VARDI ARKA JANTLARINI KONTROL ETTİR BALANSLARI BOZUK OLDUĞUNDA YAPIYORDU İYİ BİR BALANS İLE SORUNU ÇOZDUM BEN JANT İLE PORYA GÖBEĞİ ARASINDA YUZZUK...

13. muzafferkrgz

1997 Xj Arka Abs Sensoru Yardim

yetkili servis ile görüştüğümde ZG 1996 X1 2000 X1 2001 ZJ 1994 modellerinde de bu parçanın çıktığını söylediler
  14. muzafferkrgz

1997 Xj Arka Abs Sensoru Yardim

MERHABA 1997 MODEL CHEROKEE XJ ARACIM İÇİN ARKA ABS SENSÖRLERİ DEĞİŞMESİ GEREKMEKTEDİR YEDEK PARÇACILARA VE SERVİSE SORDUĞUMDA FİYATI BİRAZ YÜKSEK GELİYOR ELİNDE ÇIKMA VEYA YENİ UYGUN FİYAT VEYA BAŞKA BİR ARACIN SENSÖRÜ İLE AYNISI MIDIR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ. SENSÖRÜN RESİMLERİNİ AŞAĞIDAKİ...
  15. muzafferkrgz

Grand Cherokee Wj Ön Tampon Gizli Vınc.

merhaba, tamponu taktırmadan önce resmi var mı varsa yükleye bilir misiniz tampon sökükken

16. muzafferkrgz

Hidrolik Direksiyon

Direksiyon kutusunu takmadan once burda resimlerini paylasa bilir misiniz SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. muzafferkrgz

Hidrolik Direksiyon

Merhaba opel ile ayni demissiniz opelin hangi modeli ile ayni bilgi verebilirmisiniz SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. muzafferkrgz

Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform.....

resimler gözükmüyor tekrardan yükleye bilirmisiniz

19. muzafferkrgz

Alinik / Zj Lastik Öneri

RESİMLERİ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz