Arama sonuçlarınız

1. izciler

Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması

Kar Paletli Atv Mi, Kar Motoru Mu Iyidir

2. izciler

Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması

Paletli kar araçlarını uzunca bir müddettir kullanıyoruz. En başarılı olanların, kayak pistlerinde kullanılanlar olduğu muhakkak. Lakin bunlar fazla kişi taşıyamazlar ve kar olmayan yerde giderse kendilerine zarar verebilirler. Kabinli paletli araçlar vardır ambulans olarak kullanılan bunlar da...
  3. izciler

Vx100 Genel Bilgi Paylaşımı

Özel mesajla cevapladım sorunuzu

4. izciler

Özel mesajla bildirdim size
  5. izciler

Aşağıdaki linkte deneme sürüşlerimizden kısa bir görüntü Video: https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=p8pNo9JEXXA

6. izciler

Atv nin alt bölümünde kar girecek, birikecek çok alan bulunmaktadır. Bu kar birikir ve ciddi bir ağırlık yapar. Buyüzden biriken kar sık sık temizlenmelidir. Fanın arasına giren buz parçaları fanı sıkıştırarak hararetin yükselmesine ve radyatördeki suyun boşalmasına sebep olabilir. Böyle...

7. izciler

Kar motoru mu paletli atv mi Değerli arkadaşlar böyle bir incelememizi paylaşmak istiyorum. Bir kar motorumuz vardı ancak bir tane daha almadan önce elimizdeki atv için palet almayı düşündük. 4 çeker ambulanslara da palet takıldığını ama başarılı olmadığını biliyorduk. Yüzeye uygulanan ağırlık...
  8. izciler

Kar motoru mu paletli atv mi Değerli arkadaşlar böyle bir incelememizi paylaşmak istiyorum. Bir kar motorumuz vardı ancak bir tane daha almadan önce elimizdeki atv için palet almayı düşündük. 4 çeker ambulanslara da palet takıldığını ama başarılı olmadığını biliyorduk. Yüzeye uygulanan ağırlık...
  9. izciler

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Cihazın sıcak hava borusu da spiral telin üstüne geçirilmiş naylon. Çadır bezine dayalı olsa da yakmıyor. Çadır kapısı veya penceresinin fermuarları arasından içeri alınabiliyor. Bazı çadırlarda bu borunun girebilmesi için gereken özel pencereler var. Cihaz genelde dışarıda durur. Ben yağmur ve...

10. izciler

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Çadır içinde odun sobası yakarak uyuruz. Ama bu tünel tip büyük çadırlardır. Yatma bölümünün altına kalaslar üstüne osb tabii en alta yerden yükselecek rutubeti kesmek için naylon serilir. Bu tip çadırların yan duvarları bir yere kadar aleminyum izolasyon malzemesi ile kapatılabilir ama tavana...

11. izciler

4x4 Ford Transit Hakkında Yardım

Aracı 60 bine aldım lakin ihaleden değil de ihaleden alan bir firmadan aldım. webasto vs sökülmüştü. 4x4 çalışmıyordu. Düğmesini siyaha boyamışlar. Kabloları kesmişler. Diferansiyel arızalıydı. Sonuçta çıkmasını buldum, tamircisini buldum ama 5 ay oldu henüz karavan olabilme aşamasına geldi. Çok...
  12. izciler

4x4 Ford Transit Hakkında Yardım

2007 civarında uluslararası alanda yılın panelvanı seçilmişler Bunların çekiş sistemi konusunda bilgi ve yorum bulamadım. Araç bu gün boyaya girdi. Karavan haline geldikten sonra yorum yapmak bana düşecek galiba :)

13. izciler

Ford Transite Lsd?

Sanırım Facedeki karavan grubumuzda bir arkadaş, Türkiyedeki tüm araçları 4 çekere çevirebilen bir firmanın internet sitesini paylaşmıştı. 4x4 ford transitler Sağlık Bakanlığının elinde ambulans şeklinde ve zaman zaman satışa çıkarıyor. Bunlardan birini ben aldım. 4 çekerini çalıştırana kadar...
  14. izciler

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Bu arada, ayaklarımı kıvırarak uyuduğumu farkettim :) Bu yatakta çarpraz yatınca boyuma uyduğunu gördüm. Daha önemlisi, benim geniş bir bagaja ihtiyacım olduğunu anladım. Eğer ranza yaparsam yatağın altında yer kalmayacaktı. Yani şu anda en son düşündüğüm çizimim bu.
  15. izciler

4x4 Karavan Için Hangisini Seçmeliyim?

Merhaba, 2 defenderimiz var. Ambulans kasasını da aldık hemen sattık. Arazide diğerlerine nazaran başarılı değil. Bir yerde uzunca kalmak için aracınızın biraz büyük olması gerekiyor. Kısa kasa sprinterlerımız var 2 tane, evet yerden yüksek lakin uzun yolda biraz hantal. Belieselci Cemal Gülas...

16. izciler

Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası

https://www.amazon.com/Official-Military-Hunter-Camping-Portable/dp/B0041C2RX6 Bunu kesinlikle atlamamak lazım. military arctic tent stove Diye google amcada çıkıyor. Ben bundan bir tane buldum. Gaz yağı, mazot, odun yakılabiliyor. İç içe geçen soba boruları var. Yakıt bidonu hariç katlanınca...
  17. izciler

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Evet haklısınız çıkarılıp takılabilen bir dalkıran yapabilirim. Sabit olunca uzun yolda ötme yapıyor. Araçta bulunacak malzemeler, telsiz antenleri bile stepneden pahalı bu yüzden genellikle güvenlikli alanlarda uzun süre bırakırım. Araçta her yönü gören...
  18. izciler

Ambulans kasa 2007 model bir ford transit de ben aldım. Dayanıklılığını biliyorum. Tabii 4x4 olması benim için önemliydi. Yaz başından beri 25.000 km yi geçmişim direksiyon başında. Gittiğim yerlerden bazılarında 4 çeker olmasa aracım çıkamazdım. Araziye uyumlu, yani kısa kasa olmalı idi...

19. izciler

Azerbaycanda, Türkiyede yetkili servislerinin yapamadığını yapabilecek bir usta bulduk ve yaptırdık. Seve seve irtibat sağlayabilirim. Bu tamir işini takip edip sizi yönlendirebilecek arkadaşımın telefonunu mesaj olarak yolluyorum.
  20. izciler

Hiç

Hiç

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik