Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bot Tavsiyesi
Merhaba Garmont Biraz öyle maillere falan çok geç cevap verirler, Türkiye de istiklal caddesinde Das sport getiriyordu tabi o da oldukça sürebilir, İtalya internet sitesinden alışveriş kısmından alabiliyordunuz önceden ama o zaman da amerika için üretilmiş modelleri almak...
Ynt: Bot Tavsiyesi
Merhaba,
Ben Garmont kullanıyorum, çok defa da kullandım, Bazı modelleri en iyiler arasında, Dakota ilgimi çeken bir model bende almayı düşünüyorum, bu zamana kadar Garmont alıp bir problem yaşamadım tavsiye ederim.
Selamlar
Ender
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
abi valla Mahçup etmek istemem yerimin baki olduğunuda biliyorum yine de talip olabilecek aday çoktur arka koltuğa ben işimi sağlama alayım, şaka bir yana meraktayız ; ne renk ne yapıyorsun üstüne gibi sorular var aklımızda...:)))
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
Abi sen gönüllerin listesinde 1.sin hep. Aracı da merak ediyorum çok, yeni sezona kadar bekletip bizi meraktan öldüreceksin heralde, birde arka koltuktaki yerim baki kalsın:)
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Boloff'tan Burhan diye bir arkadaşımız o, resim gerçekten çok güzel çıkmış ellerinize sağlık
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Ellerinize sağlık arkadaşlar, kısa bir teşekkürler geçiştirmeyeceğim, tek tek teşekkür edeceğim her zaman ki gibi.
Önce Gezenbilir & Boloff iş birliğine, bu işbirliğine yürekten destek veren...
Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)
Herkese Merhaba
Bu yılki kaçkar etkinliğimizi gerek sayının azlığı gerek tırmanış zamanının Ramazan'a denk gelmesi sebebi ile daha ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Elimizde olmayan bu zorunlu değişiklikten dolayı özür...
Çağrı'cım
Valla haklısın bende hepinizi ayrı ayrı özledim, Hele pasha, burhan, irfan abi gözümde tütüyor valla. iki lafın belini kırarız gelince, benden istediğiniz bir şey varsa söyleyin.
Ayrıca tüm mesajlarınızı paylaşımlarınızı dikkatle ve özenle takip ediyorum, sadece yazamıyorum...
Öncelikle Tüm emeği geçen arkadaşlarıma, uğraşan, çalışan emek veren herkese yürekten teşekkürler.
Bayrağı bu sene arkadaşlarımıza, dostlarımıza, kardeşlerimize, ağabeylerimize devrettik, ve onlar eminim bu sene çok daha iyi çok daha güzel çok daha keyfili bir festival yaşatacaklar.
Bir...
1. Emrah Artaslan - İstanbul
2. Erkan Okumuş - İstanbul
3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul
4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak
5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana
6. Ahmet 53 - ......
7. Özgür Şenyurt - Ankara
8. Kılıç78 - Karabük
9. Burak Akkan - İstanbul
10. Mserdemir - Ankara...
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Hepimiz için yeni festival, yeni heyecan, hepimizin katılımı ile güzelleşecek 5. festivalimiz için şimdiden heyecanlıyız.
Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı
Merhaba
Fantomspor.com.tr
adreanalin.com.tr
Forumda MErt kığılı var nick adı deep onun mağzası var ona sorabilirsiniz