Arama sonuçlarınız

1. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı bir grup koreli de çay keyfi yapıyordu, saatin 18 olduğunu görünce otele dönüyoruz ve hazırlanıp havaaalanına doğru yola çıkıyoruz,saat 20 de uçak hareket ediyor, uçakta en sevdiğimiz bir kişinin bitiremeyeceği kadar fazla fazla sıcacık yemeklerin hemen ikram edilmesi...

2. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı en son bir çayhane bulup çay içelim diyoruz ve yola düşüyoruz, İran da çayhaneler hep yeraltında, restoranlarda... aslında edebe çok uygun bir hareket, fakir fukaranın da canı istemez bu durumda...
  3. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı köprünün üzerinden ...

4. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı devam
  5. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı köprüden kesitler...

6. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı uçağımız akşam saat 8 de olduğu için bir yer daha gezebileceğimizi düşünerek Zafer Bozkaya nın kitabına bakıyoruz, Khaju köprüsü nü gözümüze kestiriyoruz, hemen bir taksi çeviriyoruz, ve ordayız. Khaju Köprüsü: Bu köprü Si o Se Pol köprüsünden 1,5 km. aşağıda , II. Şah...

7. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı bunlar da arkeoloji bölümü öğrencileri ben liseli sandım üniversite çıktılar...
  8. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı şu kırmızı bölüm halı, İran da yazın avluya halı seriliyor isteyen dışarda kılıyor hatta perde ile bayanlara da bölüm yapılıyor, ne güzel...
  9. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı devamı

10. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı geldi

11. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı sırada Jameh Mosque yani Cuma Camii,: İsfehan ın en eski eserlerinden biri. Dünya kültür mirası listesinde, 20 bin metrekare avlusuyla İran daki en büyük cami avlusu. Ana avludaki iki eyvanın birer ucunda bulunan kubbeli yapılar 11. yy da Selçuklular tarafından yapılmış...
  12. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı iran da gördüğüm ilginç bir içecek : gazlı ayran

13. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı içerde ufak bir şelale var , tavan yosun görüntülü, çeşitli hayvan figürleri var yer yer..
  14. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı otele dönüp eşyalarımızı toplama ve aşağıda emanete teslim etme vakti.. çünkü 14 odayı boşaltma için son saat. yani biz öyle sanıyormuşuz meğer .. çünkü isfehan farklıymış tüm ülkede 14 iken burda 12 imiş , biz ne bilelim, resepsiyonda biraz dil döktükten sonra neyseki...
  15. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı ben gittiğimde namaz vaktiydi her yeri göremedim malesef...

16. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı çay molasından sonra İmam Camii ni görmek istedim ben, eşim artık çocuklarla çok yorulunca gelmek istemedi, hızlıca gezip gelmemi istedi, malum meydan çok uzun ve diğer ucunda camii. ben tabana kuvvet hızlı hızlı imam camii ne yürüdüm, İmam camii Dünyanın en ince işlerle...
  17. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı çok teşekkür ediyorum ergun bey, genel olarak biliyorum ama detaylı liste tutmamıştık eğer hatırlayabilirsem detaylı yazarım , genel olarak şöyle: 10 gün 2000 tl. harcadık 500 tl de hediye ve alışveriş içindi toplam 2500 tl. 2000 tl nin içinde öğle ve akşam yemekleri, iç...
  18. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı İsmi Azadegan çayhanesi , yıllar önce nasılsa şimdi de aynı resimdekinden farklı değil hoş, otantik ortamları sevenler için birebir diyebilirim..yeri imam meydanındaki pazarın labirentlerinden birinde... çok aradık ama değdi.

19. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı şimdi bir çay molası ... kitapta bir çayhane görmüştüm çok ilgimi çekmişti yukarda bir sürü değişik aksesuar asılıydı, aradık taradık o ilginç çayevini bulduk...
  20. K

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı tam ters istikametten kapının önünden girişe doğru

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik