Arama sonuçlarınız

1. toronto93

Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!!

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! benim sorunum değil ben sana giderken birine bırak siteden diye söyledim yapmaman senin hatan mutlaka ulaştırosun onları bana

2. toronto93

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları tatra arkadaşım ne aldığını öğrenebilir miyiz acaba planet mi aldın jawa mı?
  3. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ben anlamam kardeşim anahtarımı yollarsın evi mi verirsin ben anlama ulaştır bana onları

4. toronto93

Deniz Sözlüğü

Ynt: Deniz Sözlüğü teşekkür ederim sayın phobios denizciliğe önem veriyorsunuz umarım daha sonra bende sizin gibi olurum tabi eğitimini aldıktan sonra
  5. toronto93

Kod Bayrakları

Ynt: Kod Bayrakları teşekkür ederim sayın phobios bilgileriniz gerçekten güzel benim okulumda bunların gösterimi için pano var gelibolu da anadolu denizcilik lisesinde

6. toronto93

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları bence jawa almıştır o da artık bizden biri

7. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! senle görüşmem lazım sen benim dalış aletlerinin naptın bu arada her nerdeyse hemen bana ulaştır çok lazım
  8. toronto93

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? bence diğer sınıfından mog dur arkadaşlar parası olan mog kullansın
  9. toronto93

Cold War Vehicles

Ynt: Cold War Vehicles nadir abi bu ne ya fazla off-road meraklısı ve araç meraklısı değilim ama sen beni bu gidişle off-road'der yapacaksın

10. toronto93

Unimog İçin Bir Fikrim Var

Ynt: Unimog İçin Bir Fikrim Var dostum orjinal mog u bozma bence orjinal daha güzel nede olsa alman kalitesi bi araç

11. toronto93

Bu Motor Hakkında Bilginiz Var mı?

Ynt: Bu Motor Hakkında Bilginiz Var mı? agusta özel parkurlar halinde düzenlenen sokak yarışlarında kullanılan bi motor türü racing sınıfının bir alt sınıfına üye
  12. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! koymayı denerim ama yapmam heralde

13. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ergin bende de 72 model 250cc californian model bi canavar var ama benimki orjinal 6 volt değil 12 volt özel yapım
  14. toronto93

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! arkadaşım senin zannettiin JAVA değil çekoslovak üretimi bir dev JAWA sen yanlış anlıosun olayı
  15. toronto93

oğlum insan resim felan koyar nasıl jawa cısın sen yaw

16. toronto93

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları edremit değil oğlum ortaoba nın o tozlu bol çukurlu köstebek yuvası gibi yollarında 2 kere ayaklığı kırdık hatırlasana :)
  17. toronto93

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları tabi jawa alır sinanım bende de jawa var jawanın ne olduğunu sende biliyosun beraber geziyoruz hep o 250cc lik californian model bir canavar :)
  18. toronto93

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? jawa 250 californian tam bana göre bir moto.Herşeyde kullanıyorum ve benimki orjinal 6volt değil. Gövdeyi değiştirip 12volt yaptırdım. Yakıt sorunu yok gibi birşey meraklıları varsa konuşabiliriz. VE MOD.A İSTEK YAPIYORUM AYRI BİR JAWA BÖLÜMÜ AÇIN !!!!

19. toronto93

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? bence klasik olarak jawa kullan derim 250cc californian modeli sana göre istersen 1972 model 12volt bi jawa bulabilirim tabi ilgilenirsen tercih senin
  20. toronto93

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları arkadaşlar planet le en iyi çekoslovak jawa yarışır ve bence jawa alır. Planet ağır motor ama çekişi güzel terceih sizin.Kullanış amacınıza göre seçim yapın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri