Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Anzak Günü 25 Nisan

Ynt: Anzak Günü 25 Nisan Koreye ABDye yalakalık olsun diye aynı anzakların kullanıldığı gibi Koreye gittik ve yurtlarını topraklarını savunan Kuzey Korelileri öldürdük.

2. Jimny_Mehmet

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Dün Ön rot başları rulman yatakları aks kafaları arka poli burçlar bujiler buji kabloları yağ filtresi motor yağı şanzuman, ön arka dif, arazi yağları değişti rot balans yapıldı fren ayarları yapıldı el freni ayarı yapıldı akü değişti ve bugün TUV...
  3. Jimny_Mehmet

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...

4. Jimny_Mehmet

3,5'' Yükseltme kiti almak istiyorum yardım lütfen

Ynt: 3,5'' Yükseltme kiti almak istiyorum yardım lütfen Arkadaşım mesajı yeni gördüm ve kimseyede yüklenmenize hakkınız yok çünkü herkesin yabancı olduğu bir konuda olabilir ve mesaj yazıp bigün sonra herkesden cevap bekliyorsunuz. ancak ben bu sitemkar mesajınızı görünce yazma ihtiyacında...
  5. Jimny_Mehmet

Atatürkçü'lerdi...

Ynt: Atatürkçü'lerdi... Onlar ki toprakta karinca, suda balik, havada kus kadar çokturlar; korkak, cesur, câhil, hakîm ve çocukturlar ve kahreden yaratan ki onlardir, destânimizda yalniz onlarin mâceralari vardir. Kaynakwh webhatti.com:

6. Jimny_Mehmet

VX100 V8 4.7'ye Ne Marka LPG Sistemi Takılmalı? Yoksa Takılmamalı mı?

Ynt: VX100 V8 4.7'ye Ne Marka LPG Sistemi Takılmalı? Yoksa Takılmamalı mı? Heytam abi direk nesim abinin dilinden konuşayım : ) abi bu makina LPGye göre değil bi takıcan problem riski var denenmişlerde mevcut akışmetre problemi...

7. Jimny_Mehmet

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) inşallah orada olacağız...
  8. Jimny_Mehmet

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması Wheeler Dealers programı gibi olmuş abi : ) şaka bi yana geçen günü gördüm arabayı süper olmuş allah nazardan saklasın...
  9. Jimny_Mehmet

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat abi sağolasın çok teşekkür ederim ama senin G4'ün yanında benimkisi dede : )

10. Jimny_Mehmet

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat bende RRC kullanıyorum ve bence hiç motor değişimi yapmayın derim size V8 gibisi yok gerçi benim motorum daha yeni rektifiye oldu ancak V8den çok ama çok memnunum. ilham vermek açısından aracımın bikaç fotosu:

11. Jimny_Mehmet

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) yanlışlıkla adımı Ankaraya yazmışım sildim kusura bakmayın : )
  12. Jimny_Mehmet

Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai)

Ynt: Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai) Araç satılmıştır ilginize teşekkürler...

13. Jimny_Mehmet

Ynt: Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai) ister yarışa girin ister sadece gezilerde kullanın evrak sıkıntısı yok araç istanbulda telefon açarsanız görebilirsiniz
  14. Jimny_Mehmet

Ynt: Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai) Araç hala duruyor ve modeli 1986 model 1.3 motordur...
  15. Jimny_Mehmet

Arkadaşlar 1 sene önce aldığım Samurai aracımı ACİL ihtiyaçtan dolayı çok uygun fiyata satılıktır. satılıktır. Araç yarış arabası olarak dizayn edilmiştir. TOSFED onaylı roll cage, sparco yarış koltukları ve direksiyonu Kesik OK144 lastikleri mevcuttur.

16. Jimny_Mehmet

Range Rover P38

Ynt: Range Rover P38 Kesinlikle öyle birşey yok sürekli 4x4tür
  17. Jimny_Mehmet

Ranger Rover HSE 4.6

Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 doğru serieslerde 4x2 mevcut ancak daha sonrasında tüm modeller sürekli 4x4
  18. Jimny_Mehmet

Ranger Rover HSE 4.6

Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 Range Roverlar sürekli 4 çeker sistemine sahiptir 4x2 seçeneği yoktur...

19. Jimny_Mehmet

Valiyi Böyle Karşıladılar!

Ynt: Valiyi Böyle Karşıladılar! İşte Sadaka cumhuriyetinin geldiği son nokta Sadaka Cumhuriyetinden ne zaman ATATÜRK Cumhuriyetine geçeceğiz bilmiyorum : ((((
  20. Jimny_Mehmet

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs istediğiniz şekli verme olanağı yani istediğiniz düğmeyi takma olanağınız var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri