Arama sonuçlarınız

1. cumhurkose@msn.com

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,raodhopper (arif Hüküm) Merhaba, Arif bey ile bu hafta sonu Bolu Seben etkinliğinde tanıştım. Arif bey'in yapmış olduğu karavanı yakından görme şansı elde ettim. Çok başarılı bir proje olduğu uzaktan dikkat çekerek zaten görülüyordu. Moderatör...

2. cumhurkose@msn.com

Satılık 96 Model Toyota Landcruiser Vx80

Merhaba arkadaşlar, 96 Model 272.000 km de olan LandCruiser VX80 aracımı satıyorum. %100 Ön, arka ve orta diferansiyel kilidi var ve çalışır durumda. BRC Marka LPG var. LPG LED göstergesi ve Arka bagaj camı rezistansı dışında çalışmayan bir aksamı yok. LPG LED göstergesi tam dolu olmasına...
  3. cumhurkose@msn.com

Teleskop/Dürbün seçiminde yardım

Ynt: Teleskop/Dürbün seçiminde yardım Merhaba Ferhat Bey, Celestron UpClose 10x50mm (795gr) serisi ve Celestron SkyMaster 15x70mm (1360 gr) serisi dürbünler dikkatimi çekmişlerdi. Kolay taşınabilir olsun iki gözü de kullanabilsinler ve dar bir alandan ziyade geniş bir alanı görebilsinler diye...

4. cumhurkose@msn.com

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Aynen... :) bir an önce işlerimin bitip gezmelere geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ;)
  5. cumhurkose@msn.com

Ynt: Teleskop seçiminde yardım Merhaba Levent Bey, İlginiz için çok teşekkürler.

6. cumhurkose@msn.com

Merhaba arkadaşlar, 8 ve 6 yaşında ki iki oğlum için, gökyüzü gözleminde ve yeryüzü gözleminde (kuş,doğa,yabani hayvan gözlemi) kullanabileceği teleskop/dürbün önerinize ihtiyacım var. Kabaca beklentilerimiz; - Kullanımı ve bakımı kolay olmalı. - Gökyüzü gözlem yapabilmeliyiz. - Aynı...

7. cumhurkose@msn.com

SATILIK - SNORKEL (LandCruiser VX 80)

Ynt: SATILIK - SNORKEL (LandCruiser VX 80) teşekkürler... selamlar...
  8. cumhurkose@msn.com

SATILIK - SNORKEL (LandCruiser VX 80)

Merhaba, Araç ile beraber aldığım SNORKEL'i satıyorum. Uyumlu Motor Tipi : 3F-E, 1FZ-FE, IHZ Model yılı : 90-98 Fiyatı : 500 TL GSM : 505 389 11 03
  9. cumhurkose@msn.com

Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. @İsmail Bey, kesinlikle konforu mükemmel. Araçtan his ses gelmemesi bile yeterli bir konfor :) Hanım ve çocuklar bayıldı. Araç çok güzel bir araç... Kesinlikle iyi bir karar verdim. Yakıt ölçümüm...

10. cumhurkose@msn.com

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Merhaba İsmail Bey, Listemizi Güncelliyebiliriz :) TOYOTA HI-LUX SERİSİ 17. sıra silinebilir... TOYOTA VX80 SERİSİ 7. sıra Cumhur KÖSE... olarak güncellenebilir... Artık TOYOTA VX80 kullanıcısıyım... ;)

11. cumhurkose@msn.com

Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Merhaba arkadaşlar. Aracı ben aldım. Daha önce '96 HILUX 2.8D kullanıyordum. Artık VX80'im le dağlarda yol almaya devam edeceğim ;) LPG ile şehir içi 300km yol alabildim. 150TL ye dolan 75 lik tüp ancak 64-65 lt gaz alabildi. Ortalama 50krş...
  12. cumhurkose@msn.com

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu bizde ailecek katılacağız inş. :)

13. cumhurkose@msn.com

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok son cümleye bayıldım :))) Toyota Hilux '96 2.8D sahibi olarak... cuk diye yerine oturmuş diyebilirim :) hehehe ... vefalı köylü kadınım benim o :)))
  14. cumhurkose@msn.com

6 bijon jant ve lastik takım

Ynt: 6 bijon jant ve lastik takım 96 Model Toyota Hilux dan çıkardığım 4 adet 16 inc jantlarım satılıktır. GSM: 505 389 11 03
  15. cumhurkose@msn.com

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Haldun bey burada anlatmak istediğiniz foto çıkmamış çok merak ettim... biliyorsunuz bende 2.8 Hilux var ve bende camper yapmaya çalışıyorum... bu fotoyu veya linkini benimle tekrar paylaşmanız mümkün mü?

16. cumhurkose@msn.com

Pratik Duş Sistemi.. :)

Ynt: Pratik Duş Sistemi.. :) Selam, Son derece pratik, doğada problem çıkarmayacak bir duş çözümü :) çok hoşuma gitti bende yapmak istiyorum... Damacanaya sıcak su eklemek fikride harika... Nasıl yaptığınızı resimler ile anlatmanız mümkün mü? Duş çadırı nedir? Pilli pompa? bu bilgileri...
  17. cumhurkose@msn.com

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres takip...
  18. cumhurkose@msn.com

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler takip...

19. cumhurkose@msn.com

North Face, Marmot, Husky hangisi ?

Ynt: North Face, Marmot, Husky hangisi ? Cenk beyin dediği gibi kar eteklerini rulo yapıp her iki kapının da sineklikleri ile kapalı halde kalması, ayrıca üst iki pencerenin de açık olması yazın sıkıntı yaşatmadı... tabiki bu çadırı deniz kenarında güneşin altında denemedim... 2500 üzeri...
  20. cumhurkose@msn.com

2006 KİA SORENTO YARDIMMMM

Ynt: 2006 KİA SORENTO YARDIMMMM Ömer Bey memnun hala kullanıyor... NOT: Kendisi iletmemi istedi :) + video ekliyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41548.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri