Arama sonuçlarınız

1. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

İsi durumu güncelleme

2. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

E Elektronik ve mekatronikte bir olgu mantığa aykırı değilse mutlaka pratikte olur. Ama az ama çok. Beklentiye bağlı. Misal piyasaya yeni çıkan ve 150 TL civarlarında fiyatı olan üstte fan içindekileri stabil sıcaklıkta tutan ürünün aynısını 30 TL peltier , 20 TL soğutucu 15 TL lik kap ile 65...
  3. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

Alta daha minik bir alüminyum üstüne daha büyük bir fan ve alüminyum ile 30 litre saklama kabına gectim. (İse yararsa içini köpük ile kaplayacagim) Şimdilik 10 dk da 90 w peltierle 1.5 derece düştü ısı. Benim tavsiyem şu aldığınız peltier mutlaka tec-12706 olsun. Zira watt yükseldikçe soğutma...

4. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

1 haftadır peltier ile buzdolabı yapımına uğraşıyorum 165 watt ve 90 watt iki peltierle de denedim Soğutucular ters ve düz çevrilmiş (ikisini de denedim) intel soğutucular. Büyük boy ve küçük fanlar ile denedim 12 volt 44 amper ve 12 volt 12 amperle de denedim Şu an; 12 volt 12.5 amper LED...
  5. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

1 haftadır peltier ile buzdolabı yapımına uğraşıyorum 165 watt ve 90 watt iki peltierle de denedim Soğutucular ters ve düz çevrilmiş (ikisini de denedim) intel soğutucular. Büyük boy ve küçük fanlar ile denedim 12 volt 44 amper ve 12 volt 12 amperle de denedim Şu an; 12 volt 12.5 amper...

6. eboola

Anamur Pullu Camping

70 verdim. Ekstra çadır kurmadigim için uygulama konusunda fikrim yok. Ama evet tuvalet ve duş temizliği konusunda bir çalışma yapmalılar.

7. eboola

2004 Outlander 1 Için Bilgi Isteyen?

Ben de Colt ile başladım. Mitsubishi cidden kıymeti bilinmeyen bir araç.
  8. eboola

Anamur Pullu Camping

Hayir. Wifi hizmeti yok. 7 vermemin sebebi ise her istedigimizin yarım saat sonra çadırının yanında. Bir de ortam. Çöp yok .Koku yok. Ailenizle rahatlıkla gidebilirsiniz. Cep tek tık. Turkcell kullanıyorum onu da belirteyim. Kamp alanı çok büyük . Sakinlik ve hareket tamamen sizin inisiyatifinizde.
  9. eboola

Anamur Pullu Camping

2018 yılı itibariyle 2 kişi (çadır bizim) + buzdolabı + masa/sandalye = 70 tl. Evet büyük boy buzdolabını getirip çadırın yanına koyuyorlar. Elektriği de çekiyorlar yanına. Denizi hafif dalgalı ve az taşlı. Ilık bir denizi var. Çocuklar için ideal bir kumsal. Bir büfesi var.TV var. Sigara...

10. eboola

Karmaşık :)

Karmaşık :)

11. eboola

Mitsubishi Outlander Yedek Parça

Outlander 1 ise parça sorunu yok. Orijinal ve yan sanayi parça var. Kaporta aksamıni bilemiyorum ama yürüyen ve motor da yedek parça sorunu yok.
  12. eboola

2004 Outlander 1 Için Bilgi Isteyen?

2004 model 2.4 Outlander sahibiyim. Bu araç hakkında güncel bilgi bulunmuyor. Son dönemde farkedilen bir araç ve bilgi sahibi olmak isteyenler için bir başlık açmayı uygun buldum Genelde ilk sorulan yakıttır. Net cevap; Şehiriçi klima açık ve araçta 4 kişi varken 14.2 lt yakıyor.(LPG) Aracın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri